Ana sayfa TV Programları Hazal Kaya çağrıldığı programda isyan etti: Ben konuğum, ne biçim davranılıyor bana!

Hazal Kaya çağrıldığı programda isyan etti: Ben konuğum, ne biçim davranılıyor bana!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Bizim Hikaye dizisinin ardından oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getiren Hazal Kaya, anneliğinin keyfini sürüyor.

Yönetmen-Oyuncu Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, Pandemi sürecinde sosyal medyada bazı canlı yayınlara katılarak dikkat çeken açıklamalar yapmış ve annelik sürecini anlatmıştı.

Hazal Kaya’yı özleyen hayranları, onu yeni bir programda izleme şansı bulacak.

Başlıktaki söz ise tamamen doğru! Ancak tabii ki bu esprili bir isyandı! Kanal D’de yarın akşam (26 Temmuz Pazar) başlayacak olan Uzak Ara Eğlence programının ilk konuğu Hazal Kaya olldu.

Sunuculuğunu Pelin Akil’in üstlendiği yarışmanın jüri koltuğunda Gülben Ergen, Reha Özcan, Can Bonomo, Belçim Bilgin ve Alper Kul oturuyor.

Uzak Ara Eğlence programına her hafta 6. bir jüri oturacak. İlk bölümde bu görevi Hazal Kaya üstlenirken, programın fragmanında Can Bonomo ile atıştıkları bir sahne de ekrana geldi.

Hazal Kaya’nın “Ben hiç bir şey anlamadım” şeklindeki sözlerine Can Bonomo’nun “Cahil cahil” şeklindeki yorumu dikkat çekiyor. Hazal Kaya’nın bu sözler üzerine “Bu ne? Ben konuğum. ne biçim davranılıyor bana ya!” şeklinde yanıt verdiği anlar, ekran başındakileri güldürecek esprili bölümlerin sadece bir tanesi.

Bu keyifli anları kaçırmayın…

İşte programın fragmanı:

Hazal Kaya, programın ilk bölüm konuğu olacağını da kendi instagram hesabından böyle duyurdu:

Hazal Kaya çağrıldığı programda isyan etti: Ben konuğum, ne biçim davranılıyor bana! 7

Yarışma hakkında…

Konuk jürinin her hafta değişeceği yarışmada jüriler,yarışmacıları bazen kandırmaya çalışacak; bazen de yetenekleriyle onlara puan kazandıracak.

Şarkılardan tekerlemelere, genel kültür sorularından hikayelere kadar zengin bir içeriğe sahip olan “Uzak Ara Eğlence”, farklı formatıyla ekrana damgasını vuracak.

“Uzak Ara Eğlence”, 26 Temmuz Pazar akşamı saat 22.15’de, Kanal D’de…