Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya kaygıları bir kenara bıraktı, artık dobra dobra konuşuyor!

Hazal Kaya kaygıları bir kenara bıraktı, artık dobra dobra konuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali’yi Kasım 2019’da dünyaya getirdikten sonra uzun bir süre beklemeden kariyerine yeniden dönüş yaptı. Aslı Kızmaz’ın aynı isimli romanından uyarlanan Benden Ne Olur? isimli film projesi için çekimlere başlayan oyuncu, hayatından son derece memnun.

Hazal Kaya, hayranları ile sinemada salonlarında buluşacağı günleri iple çekerken, son dönemde verdiği mesajlarla da güçlü bir duruş sergiliyor. Özellikle kadın hakları konusunda duyarlılık sergileyen oyuncu, oğlu Fikret Ali’yi kucağına alıp film hazırlıkları için set arkasından paylaştığı “çalışan kadınlar” pozu ile büyük ilgi görmüştü. Benzer bir paylaşım Belçim Bligin’den de geldi ve belki de Hazal Kaya bir akımı başlatan kişi olabilir…

Hazal Kaya kaygıları bir kenara bıraktı, artık dobra dobra konuşuyor! 8

Hazal Kaya’nın instagram hesabından verdiği bir mesaj ise herkesin dikkatini çekti. Bu mesaj yine kadın hakları üzerineydi… Ünlü oyuncu artık kendisini ifade etmek için endişelerini bir kenara bırakarak daha dobra konuşmaya karar verdi. Ünlü oyuncu, aklında ne varsa, bunları söylemenin kendisine iyi geldiğini de belirtiyor.

Hazal Kaya hayranlarının da destek olduğu ve Elle dergisinin Eylül sayısına yansıyan kadın hakları konusundaki manifesto niteliğindeki yazılara dikkat çeken Hazal Kaya, şu mesajı ile sosyal medyada destek buldu:

“Bir zamandır kendimi ifade etmekle ilgili yaşadığım bütün endişeleri bir kenara bıraktım.Aklımda ne varsa söylemenin de bana iyi geldiğini fark ettim. Bu bahsettiğim süre içinde yepyeni rollerim de oldu hayatta, zevkle, dikkatle anlamaya, uyum sağlamaya çalıştığım. Fark ettim ki söz konusu her anlamda ortak deneyimler olunca biz kadınların birbirimizden görüp,öğreneceğimiz çok şey var,alacak çok ilhamımız…Bizi tek düzeleştirmeyi en çok sevenlerden moda sektörünün yeni tavrı ve uyanışı bana büyük umut veriyor. Elle dergisinin bu ay harika kadınlarıyla manifesto gibi bir sayı çıkaracağını öğrendiğimden beri çok merak ediyordum sonucu. Öyle acayip bir sayı olmuş ki,sayfaları çevirip bu birbirinden şahane kadınların hikayelerini okudukça,bunun bir parçası olmaktan gurur duydum.Çok teşekkür ederim!Size bayılıyorum.”

Hazal Kaya kaygıları bir kenara bıraktı, artık dobra dobra konuşuyor! 9