Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur mesaj üstüne mesaj veriyor ama gerçek bu mu?

Merve Boluğur mesaj üstüne mesaj veriyor ama gerçek bu mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Boluğur, dizilerden o kadar koptu ki artık sosyal medya ve magazin haberleri dışında iş konusunda ismi hiç bahsedilmiyor. Ünlü oyuncunun kariyerinde çok başarılı yapımlar var. Ancak 2017 yılından bu yana hiçbir projede yer almayarak imajını da sarstı.

Merve Boluğur yaz aylarının başlarında Burak Dayı ile yaşadığı aşk ile gündeme geldi. Çok mutluydu ve her halini de instagram hesabından paylaşarak etrafına mutluluk saçıyordu. Ancak ne oldu ise çift ayrıldı. Eski mutlu anılar instagram’dan silindi, birbirlerini de artık takip etmiyorlar.

Merve Boluğur ise magazin basınında ayrılık haberleri ile yer aldığı şu günlerde sosyal medyadan mesaj üstüne mesaj verme kaygısı içine düştü… Ünlü oyuncu, tatil manzaralarını paylaşırken hep gülüyor, hayatının çok güzel olduğu izlenimi veriyor.

Merve Boluğur mesaj üstüne mesaj veriyor ama gerçek bu mu? 9

Merve Boluğur, bir paylaşımında ise şu notu ile dikkat çekti: “Mutluluğun şartı eşyalara ve insanlara ait olmasın,içten gelsin…”

Merve Boluğur mesaj üstüne mesaj veriyor ama gerçek bu mu? 10

Merve Boluğur’un Alaçatı’daki tatili de devam ediyor. Ünlü oyuncu, mutluluk saçıyor ve hayatını yaşıyor. Peki ya gerçekten böyle mi?

Fotoğraflarda her şey iyi ama ruh hali… İşte hayranları bu sorunun yanıtını merak ediyor.

Merve Boluğur mesaj üstüne mesaj veriyor ama gerçek bu mu? 11