Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, listesini yaptı, kaçırdığı dizileri izliyor

Hazal Kaya, listesini yaptı, kaçırdığı dizileri izliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, şu sıralar eşi Ali Atay ile gittiği İzmir’de. Oyuncu, Fox TV’nin yeni ve iddialı dizisi Son Yaz’da rol alan eşinin arkasından bir süre İzmir’e yerleşti. Oğulları Fikret Ali’nin henüz küçük olması nedeniyle Hazal Kaya böyle bir karar aldı.

En son Bizim Hikaye dizisi ile ekranlara gelmişti oyuncu. Fiko’nun doğumundan sonra bir süre projelerine ara veren Hazal Kaya, yaz sezonunda da ‘Benden Ne Olur?’ isimli bir sinema filminde oynamıştı.

Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol aldığı Nur Fettahoğlu ile birlikte Enis Arıkan, Selin Şekerci, Onur Tuna’nın da rol aldığı film, henüz vizyona girmedi.

Yeni bir dizi ile de anıldı Hazal Kaya. Oyuncunun Netflix için çekilen Pera Palas isimli bir dönem dizisinde oynayacağı da konuşulmuştu. Henüz proje ile ilgili bir gelişme yok.

Hazal Kaya da bu boşluğu bol bol dizi ve sinema filmi izleyerek doldurduğunu ifade ediyor. Hamileliği döneminde hiç dizi ve film izleyemediğini söyleyen Hazal Kaya, instagram’daki paylaşımında liste yaptığını ve tek tek izlediğini söyledi.

Hazal Kaya, listesini yaptı, kaçırdığı dizileri izliyor 8

Son dönemde instagram’ı daha etkin kullanmaya başlayan Hazal Kaya, yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mutlu ediyor. Bir paylaşımında da oğlu Fikret Ali’nin bir oyuncağını göstererek, aslında bunun kendisinin çocukluğunda en sevdiği oyuncak olduğunu belirtmekte.

Hazal Kaya, listesini yaptı, kaçırdığı dizileri izliyor 9