Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci ve Kadın’daki kızını oynayan Kübra Süzgün’den sürpriz paylaşım

Özge Özpirinçci ve Kadın’daki kızını oynayan Kübra Süzgün’den sürpriz paylaşım

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların unutulmaz dizileri arasına giren Kadın dizisinde, ustaları kadar küçük oyuncular da büyük ilgi çekmişti. Dizide Özge Özpirinçci’nin oynadığı Bahar karakterinin kızı Nisan’ı oynayan Kübra Süzgün ve oğlu Doruk’u canlandıran Ali Semi Sefil, küçük yaşlarına karşın büyük oyunculuklarıyla herkesin takdirini toplamışlardı.

Çekimler boyunca bu iki küçük oyuncuyu bağrına basan Özge Özpirinçci, onlara ablalık yaparken, sevgisini ve ilgisini de eksik etmemişti. Yaptığı sosyal medya paylaşımları, kamera arkası videolarla ve verdiği röportajlarda da bu sevgisini aktardı oyuncu.

Kadın dizisi, Fox TV’de yayınlanıyordu ve geçtiğimiz Şubat ayında da ekrana veda etmişti. Henüz bir yıl olmadı ama dizinin oyuncuları arasındaki sevgi bağının hala çok kuvvetli olduğu da görülmekte.

Kimi zaman birbirlerinin yeni dizilerine verdikleri desteklerle sosyal medyada gündeme geliyor Kadın dizisinin oyuncuları. Bir güzel vefa örneği de Kübra Süzgün ve Özge Özpirinçci’den geldi.

Kübra Süzgün, kızını oynadığı Özge Özpirinçci ile bir fotoğraflarını yayınladı instagram’dan. Özpirinçci de bu paylaşımı repost etti.

Özpirinçci, birlikte sette çekilen bu fotoğraflarını Selda Bağcan’ın Ağlama Bebek şarkısı eşliğinde paylaştı.

İşte o paylaşım…

Özge Özpirinçci ve Kadın'daki kızını oynayan Kübra Süzgün'den sürpriz paylaşım 7