Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay, vefat eden senaristle ilgili paylaşımında kötü bir tesadüfü de aktardı

Nurgül Yeşilçay, vefat eden senaristle ilgili paylaşımında kötü bir tesadüfü de aktardı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Pazar akşamları Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisi ile ekranlara geliyor. Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile birlikte başrolünde yer aldığı dizinin öncesinde oyuncu, bir başka dizide daha oynamıştı. Haziran ayında çekilip biten ve Exxen için hazırlanan dizi Vahşi Şeyler henüz yayınlanmadı ama dizinin senaristinin ani ölümü, herkesi şoka uğrattı.

Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu Exxen, yılbaşında yayın hayatına başlayacak. Yeni dizi projeleriyle birliket çekilen ve çekilmekte olan diziler de var. Bu diziler arasında yer alan Vahşi Şeyler ise yaz aylarında çekildi.

Dizinin senaristi Alper Alpözgören, ne yazık ki ani bir şekilde hayatını kaybetti. Henüz 42 yaşında olan Alpözgören’in, gece evinde kaldığı arkadaşına kendisini iyi hissetmediğini söyleyip uyuması ve bir daha da uyanamaması, herkesi şoke etti.

Nurgül Yeşilçay, yaz aylarında çekimleri yapılan dizinin setinde senarist Alpözgören ile verdiği bir pozunu instagram sayfasından paylaşarak yaşadığı şoku ve üzüntüyü aktardı.

Ünlü Oyuncu, Selim Bayraktar’ın da olduğu o keyifli anlarındaki kareye, bu zamansız gidiş ile ilgili duygularını yazarken, aynı zamanda o gün annesinin de ölüm yıldönümü olduğunu aktardı.

Nurgül Yeşilçay ile birlikte Selim Bayraktar, Hazal Türesan ve Aytaş Tunç’un da rol aldıkları dizinin ilk sezonu çekilmişti. Dizi evlilikleri bitme noktasına gelmiş bir çiftle psikologlarının ve bir pizzacının aynı evde mahsur kalması üzerine kurulu aksiyon dolu bir komedi yapımı.

Vahşi Şeyler isimli komedi dizisinin yeni bölümlerini de yine Alper Alpözgen yazıyordu. Vefat eden senaristin önceki gün bir arkadaşının evine gittiği ve kendini rahatsız hissederek uyuduğu ama uykusundan kalkamadığı öğrenildi ve polis ve sağlık görevlilerinin geldiği evde, ceset üzerinde bir darp izine rastlanmadığı, savcının da olay yerinde inceleme yaptığı öğrenildi.

Alper Alpözgen’in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.