Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya pozlarıyla Songül Öden’i bile şaşkınlığa uğrattı!

Hazal Kaya pozlarıyla Songül Öden’i bile şaşkınlığa uğrattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Geçtiğimiz yıl Bizim Hikaye dizisinin ardından oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan ünlü oyuncu Hazal Kaya, şu sıralar anneliğinin keyfini çıkarırken, bir yandan da sosyal medyadan takipçileriyle buluşmaya devam ediyor.

Yönetmen-Oyuncu Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, sosyal medyada yaptığı canlı yayınlarda oğlunu büyütürken çok da zorlanmadığını, annesinin ve eşinin de yardımlarını aldığını anlatmaktaydı. Kimi zaman doğum sonrası kilolarıyla magazin basınında yer alan Kaya, bu duruma da tepki vermiş ve anneliğinin keyfini sürerken, son derece doğal olan bu sürecindeki kilolarını hiç dert etmediğinin de altını çizmişti.

Pek çok ünlü ismin de destek verdiği Hazal Kaya, kadınlara yönelik bu tür söylemlerin bir baskı ve şiddet unsuru oluşturduğuna inandığını da ifade etmişti.

Zaman zaman oğlu Fikret Ali ile de poz veren ve merak eden hayranlarını oğlu ile tanıştıran Hazal Kaya, bu kez instagram hesabından hayli dikkat çeken pozlarını paylaştı.

Marjinal mavi göz makyajı ve kırmızı kıyafetler içinde bir sandalyedeki pozuyla dikkat çeken oyuncu, “Roses ar red, violets are blue…” (Güller Kırmızıdır, menekşeler mavi) notunu da paylaşımına ekledi.

Hazal Kaya pozlarıyla Songül Öden'i bile şaşkınlığa uğrattı! 9

Ceren Moray, Eda Ece, Elçin Sangu, Demet Evgar, Nur Fettahoğlu, Ecem Erkek gibi kadın oyunculardan da beğeni alan bu paylaşımına aynı zamanda yakın arkadaşı olan Songül Öden’in yaptığı yorum ise dikkat çekti.

Hazal Kaya pozlarıyla Songül Öden'i bile şaşkınlığa uğrattı! 10

Hazal Kaya’ya kalp emojileriyle “allah alah hareketlere bak” notunu düşerek kahkaha emojisi koyan Songül Öden’e Hazal Kaya da kalp emojisi ve gülme efektiyle yanıt verdi.

Hazal Kaya pozlarıyla Songül Öden'i bile şaşkınlığa uğrattı! 11