Ana sayfa Kadın Haberleri Hazal Kaya, tek fotoğrafıyla o kadar çok mesajı aynı anda verdi ki helal olsun!

Hazal Kaya, tek fotoğrafıyla o kadar çok mesajı aynı anda verdi ki helal olsun!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Adını Feriha Koydum isimli diziyle yıldızı parlayan Hazal Kaya, aradan geçen yıllar içerisinde pek çok projede yer aldı ve oyunculuğunu da her yeni projeyle daha da geliştirdi. Uzun süre birlikte olduğu Yönetmen-Oyuncu Ali Atay ile de 2019’un Şubat ayında evlendi.

Ünlü Oyuncu, geçtiğimiz Kasım ayında da oğlu Fikret Ali’yi kucağına aldı. Hazal Kaya, oğluna annesi ve eşinin yardımlarıyla baktı. Şimdilerde 9 aylık olan sevimli oğlunu da ilk kez bir set ile tanıştırdı. Hazal Kaya, ara verdiği setlere, oynamayı çok istediği bir filmle dönüyor.

Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabındaki Sertab Bal karakterini oynamayı çok isteyen oyuncu, sonunda isteğine kavuştu! Tabii minik oğlunun varlığı onun bu projeyi daha fazla geciktirmesine de bir engel olmadı. Zira Hazal Kaya, pek çok anne gibi hem işini yapıp hem de çocuğuna bakabilecek bir anne olduğunu da cümle aleme göstermiş oldu”

Oyuncu Hazal Kaya, şu sıralar yeni projesine hazırlanıyor. Oğlu Fikret Ali’yi de filmin ilk set gününe getirerek verdiği bir pozla büyük dikkat çekti. Minik Ali, annesinin kucağında olup bitenlere anlam vermeye çalışırken, Hazal Kaya da her zamanki işinin kamera arkasında saç ve makyaj için oturmuş durumda.

Yanındaki 3 çalışan, oyuncuyu hazırlamaya çalışıyor. Makyaj aynasından olan biteni çeken Hazal Kaya için aslında sıradan bir durum bu. Ancak tabii ilk kez sete gelen Ali için bu durum hayli karışık, değişik ve şaşkınlık verici! Fikret Ali’nin annesinin kucağında, annesine makyaj yapan kişiye öyle bir bakışı var ki bu bakışı gören herkesi gülümsetiyor.

Hazal Kaya, bu fotoğrafıyla ünlü de olsa bir anne olduğunu, çalışmayı ve işini bırakmayacağını, hem çocuk hem de kariyer yapmanın imkanı olduğunu, anne olmanın pek çok güçlüğü yenebilecek hatta kimi zaman durumu eğlenceli hale getirebilecek bir mesele olduğunu, kadının anne de olsa işini büyük bir aşkla yapmaya devam edebileceğini, bebeğini de alıp gerekirse işine götürme imkanının varolduğunu anlatan ve daha pek çok duyguyu birlikte sürükleyen bir fotoğrafa imza attı aslında.

Ne anneliğinden ne de işinden ödün vermeyen başarılı oyuncunun bu paylaşımı çok büyük beğeni kazandı. Hazal Kaya, fotoğrafa İngilizce olarak ‘Çalışan anne 4. sezon’ yazarak durumu tiye de aldı…Sadece hayranları değil Bizim Hikaye dizisinde birlikte rol aldığı Burak Deniz’den Aslı Enver’e, Songül Öden’den Meriç Aral’a, Şükran Ovalı’dan Selin Şekerci’ye kadar pek çok ünlü isim fotoğrafa yorum yaptı.

İşte o fotoğraf ve ünlü isimlerden bu müthiş fotoğrafa gelen yorumlardan bazıları…

Workin’ moms season 4 ????

Hazal Kaya, tek fotoğrafıyla o kadar çok mesajı aynı anda verdi ki helal olsun! 10

Hazal Kaya, tek fotoğrafıyla o kadar çok mesajı aynı anda verdi ki helal olsun! 11

Hazal Kaya, tek fotoğrafıyla o kadar çok mesajı aynı anda verdi ki helal olsun! 12

Hazal Kaya, tek fotoğrafıyla o kadar çok mesajı aynı anda verdi ki helal olsun! 13