Ana sayfa Kadın Haberleri Bergüzar Korel’i mutluluktan uçurdular! İşte Latin hayranlarının hazırladığı video…

Bergüzar Korel’i mutluluktan uçurdular! İşte Latin hayranlarının hazırladığı video…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, şu günlerde Latin hayranlarının bir şarkısının klibi üzerine çektikleri bir videonun hem şaşkınlığını hem de sevincini yaşıyor. Ünlü oyuncu, Binbir Gece dizisinin yayınlanmasıyla birlikte Latin Amerika ülkelerinde büyük bir şöhret kazanmıştı.

Bergüzar Korel’in binlerce kilometre uzaktaki hayranları, onu mutlu etmek için güzel bir klibe imza atmışlar. Aynı zamanda bir albüm de çıkaran oyuncu, Anla Artık Anla Beni isimli şarkıyı seslendirmiş ve bu şarkıya da bir klip çekmişti. İşte Korel’in Latin hayranları da bu klipteki şarkıyı söyleyerek onun klibiyle kendi görüntülerini birleştirdiler.

Bergüzar Korel’e hayranlıklarını ve sevgilerini ileten takipçilerinin hazırladığı bu klip oyuncuyu çok mutlu etti. İnstagram sayfasında bu klibi paylaşan oyuncu, Latin hayranlarına uzun bir notla da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Korel, hayranlarına şu mesajı iletti:

“Tüm Latin Amerikalı hayranlarıma çok teşekkür ederim !!! Şarkılarımın sözlerini bildiklerini ve her zaman orada oldukları için bana mesajlar, fotoğraflar, güzel enerjiler gönderdiklerini görmek beni heyecanlandırdı! Yakında bizimle yüz yüze görüşmek için ülkelerinizin her birine gidebilmeyi umuyorum. Çok aşk, için teşekkürler”

İşte o klip:

Muchísimas gracias a todos mis fans de America Latina!!! Me emocioné al ver que saben las letras de mis canciones y por siempre estar ahí mandándome mensajes, fotos, lindas energías! Espero pronto poder ir a cada uno de sus países para conocernos en persona. Gracias por tanto amor!!! ❤️❤️❤️