Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, ödül töreninde giydiği kıyafetle pişti oldu!

Burcu Özberk, ödül töreninde giydiği kıyafetle pişti oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelen ‘Aşk Mantık İntikam’ dizisinde başrol oynayan Burcu Özberk, Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği 25’inci Altın Objektif Ödülleri’nde ‘Yılın Romantik Komedi Kadın Dizi Oyuncusu Ödülü’nü aldı.

Güzel oyuncu Burcu Özberk ödül töreninde giydiği iddialı kıyafetiyle de dikkat çekti. Gecede giydiği kıyafetiyle çekilen fotoğraflarını  instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan Özberk, aldığı ödül için teşekkür etti. Burcu Özberk’in paylaşımına ise kısa süre 500 binden fazla beğeni geldi.

Burcu Özberk, ödül töreninde giydiği kıyafetle pişti oldu! 8

Son dönemin yıldızı parlayan ünlülerinden olan Burcu Özberk, oyunculuk kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle ve formda görüntüsüyle de beğeni topluyor. ‘Aşk Mantık İntikam’ dizisinde ‘Ozan’ karakteriyle oyuncuya eşlik eden İlhan Şen’de partnerinin fotoğrafının altına ‘Yetenek o ‘ yazıp kalp emojisi bıraktı.

Öte yandan, ‘2. Sayfa’ magazin programının instagram hesabından yapılan paylaşımda oyuncuyla aynı kıyafeti giyen sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya’nın görüntüsüne de yer verilerek  paylaşıma, ‘Burcu Özberk ile Sibil Çetinkaya’nın kıyafet piştisi’ yazıldı. Yorumlarda, takipçilerin kıyafeti Burcu Özberk’e daha çok yakıştırdığı da gözlerden kaçmadı.

Burcu Özberk, ödül töreninde giydiği kıyafetle pişti oldu! 9