Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un buluştuğu Misafir dizisinden 2 önemli mesaj!

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un buluştuğu Misafir dizisinden 2 önemli mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 4 Kasım perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak olan Misafir dizisinden ilk fragman paylaşıldı. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay başrollerde yer alıyor. Dizinin geniş bir izleyici kitlesini etkilemesi ve reytinglerde iyi sonuçlar alması yönünde bir beklenti var.

Hazal Kaya’nın bakır saçları ile dikkat çektiği Misafir dizisinin ilk fragmanı bazı detayları gözler önüne serdi. Can Yücel’in şiiri ve Yeni Türkü’nün unutulmaz müziği çok dikkat çekiciydi… Hazal Kaya’nın sesinden şarkı sözleri de izleyenleri etkiledi.

Hazal Kaya, şarkının şu sözlerini fragmanda seslendirdi: “Başka türlü bir şey benim istediğim. Ne ağaca benzer ne de buluta. Burası gibi değil gideceğim memleket.”

Duygusallığı çok yüksek olan dizi tüm kişiler kategorisindeki izleyicileri etkileyecek ber senaryo ile geliyor. Bu da demek oluyor ki Misafir, rakipleri Sadakatsiz ve Kuruluş Osman ile etkili bir yarış içine girebilir.

İzleyicilerin sevgisiz büyümüş bir karakterin yıllar sonra sevgi dolu bir ortamdaki hallerini seyretmeyi sevdiği bilinen bir gerçek. Misafir dizisi de bu konuyu fazlası ile öne çıkartacak.

Misafir’in fragmanında yer alan, “Ben bu evde kalamam siz aşırı derece sevgi dolusunuz” sözleri de bir hayli anlamlı oldu.

Travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşması izleyicileri şimdiden meraklandırdı.