Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ve Kaan Urgancıoğlu’nu bir araya getiren dizi A.Ş.K. İspanya’da görücüye çıkıyor!

Hazal Kaya ve Kaan Urgancıoğlu’nu bir araya getiren dizi A.Ş.K. İspanya’da görücüye çıkıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türkiye’de yayınlandığı dönem çok ilgi görmeyen ve bugün birçok kişi tarafından hatırlanmayan A.Ş.K. isimli dizi İspanya’da yayınlanacak. Başrollerinde Hazal Kaya ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı dizinin ülkede büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Yurt dışında Türk dizilerine olan ilgi katlanarak devam ediyor. Bugüne kadar onlarca Türk dizisi yurt dışında gösterildi. Daha önce Pakistan, İran, Arjantin, Bulgaristan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Peru’da gösterilen A.Ş.K. isimli dizi şimdi de İspanya’da izleyici karşısına çıkacak. Dizi dijital yayın platformu Mitele Plus’ta yayınlanacak.

Başrollerini Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Nebahat Çehre, Aslı Tandoğan, Kaan Urgancıoğlu ve Erkan Can’nın paylaştığı A.Ş.K. isimli dizi 2013 yılında Kanal D’de yayınlanmıştı. Aşk ve drama türündeki dizinin ilk bölümü 25 Eylül 2013’te yayınlanmıştı.

Hazal Kaya ve Kaan Urgancıoğlu’nu bir araya getiren dizi A.Ş.K. İspanya’da görücüye çıkıyor! 1

Senaryosu Evren Şit ve Serdar Soydan’a ait olan ve yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği reyting savaşına yenik düşünce ömrü kısa sürmüştü. İddialı oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde başarısız olan dizi 30 Aralık’ta yayınlanan 13. bölümüyle ekranlara veda etmişti.

A.Ş.K. dizisinin konusu şöyleydi: Paranın satın alamayacağı şey nedir?” diye sorsak insanlara… Kimi mutluluk, kimi sağlık, kimiyse aşk cevabını verir. Aşk… O her şeyden güçlü ve değerlidir. Paradan bile. Ne kadar zengin olursa olsun, kimse aşkı satın alamaz. Öyle mi acaba?

Azra (Hazal Kaya) ve Kerem’in (Hakan Kurtaş) ellerinde de sadece aşk vardı. Her şeyden değerli ama beş para etmeyen aşk! Birbirlerini delice seviyorlardı. Spor Akademisi’nde tanışmış, o günden beri hiç ayrılmamışlardı. Peki, aşk yeter miydi? Azra, ailesine güç bela bakabiliyor, Kerem uzun zamandır iş arıyordu. Yani aşk dışında iyi giden bir şey yoktu hayatlarında. Ve her şey daha da kötüye gidecekti.