Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın ‘Benden Ne Olur?’ filmindeki imajı ortaya çıktı… Sürpriz kareler

Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın ‘Benden Ne Olur?’ filmindeki imajı ortaya çıktı… Sürpriz kareler

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde Mucize Doktor ile ekranlarda olan Onur Tuna, Ağustos ayında hazırlıkları başlayan ‘Benden Ne Olur?’ filminde rol alıyor. Aynı anda iki sete giden oyuncunun yanı sıra Hazal Kaya da oğlu Fikret Ali’nin doğumu sonrasında ilk projesinde oldukça heyecanlı.

İnternet fenomeni Aslı Kızmaz’ın aynı isimli romanından uyarlanan ve komedi türünde olan filmde ünlü isimler rol almakta. Hazal Kaya’nın Sertab Bal isimli bir kadını oynadığı filmde Onur Tuna da Soner isimli bir karaktere hayat veriyor. İkili setten zaman zaman yaptıkları paylaşımlarla, takipçilerini de mutlu ediyorlar.

Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Cem Belevi gibi isimlerin de rol aldığı filmin çekimleri halen sürüyor. Hayranlarının bir komedi filminde ikisini birlikte görme imkanına kavuşacakları Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın yaptığı paylaşımlar da heyecanla takip ediliyor.

Son olarak filmin yapımcısı Med Yapım da güzel bir sürpriz yaptı ve instagram sayfasından Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın yer aldıkları filmin sahnesinden bir karenin fotoğrafını paylaştı. İkili, bir kanepede ellerinde patlamış mısır ile oturuyor ve bir şeyler izliyorlar.

Bu arada dizide Hazal Kaya’nın ablası Harika Bal’ı oynayan Nur Fettahoğlu’nun yaptığı bir paylaşım ise merakları iyice arttırdı. Zira Selin Şekerci ve Elçin Afacan’ın elleri yüzleri is içindeki bir fotoğraflarıydı bu. Görünen o ki başlarına bir haller gelecek bu üçlünün…

İşte izleyenleri filmle ilgili daha da meraklandıran o kareler…

Hazal Kaya ve Onur Tuna'nın 'Benden Ne Olur?' filmindeki imajı ortaya çıktı... Sürpriz kareler 8

Hazal Kaya ve Onur Tuna'nın 'Benden Ne Olur?' filmindeki imajı ortaya çıktı... Sürpriz kareler 9