Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın Aşk-ı Memnu hatırlatması cuk diye oturdu!

Hazal Kaya’nın Aşk-ı Memnu hatırlatması cuk diye oturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya,2008-2010 yılları arasında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Nihal Ziyagil karakteri ile büyük popülerlik kazanmıştı.Oyuncu, o dönemden bu günlere birçok farklı rolde yer aldı ama akıllarda Aşk-ı Memnu’daki halleri hep kaldı.

En son geçen sezon Bizim Hikaye dizisinde başrolde yer alan oyuncu, yapımın finalinin ardından ise hamileliği nedeniyle başka bir projede bulunmadı. Şimdilerde ise Kasım ayında dünyaya gelen oğlu Fikret Ali’ye kendisini adamış durumda.

Ali Atay ile Şubat 2019’da evlenen Kaya, ailecek evde kendilerini karantina altına aldıklarını belirtti. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla karantina günlerinden bazı örnekler veren oyuncu, koronavirüs salgınından korunmak adına elinden gelen çabayı sergiliyor.

Oğlunun geceleri artık uyumadığını, gözlerinin altında çürük oluştuğunu ifade eden oyuncu, bir de Aşk-ı Memnu dizisindeki Ziyagil yalısında Nihal karakterinin haline gönderme yaptı ve şöyle yazdı:

“Bastım filtreyi hakkınızı helal edin. Oğlan geceleri uyumaz oldu. Gözlerimin altları mor değil, çürük artık. Bir de saçlarımı en sağdan ayırdım. Ne diyorsunuz? Sabahları küpe takmadan da salona inmiyorum. Büyüyünce Ziyagil olup topuklularımla ineceğim. İyi mi?”

Hazal Kaya'nın Aşk-ı Memnu hatırlatması cuk diye oturdu! 7