Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’de başlayan tepki dalgası Gel Dese Aşk’ı yıpratıyor!

Sen Anlat Karadeniz’de başlayan tepki dalgası Gel Dese Aşk’ı yıpratıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Sosyal medyada Sen Anlat Karadeniz dizisine yönelik o kadar yoğun eleştiri yapılmıştı ki, en çok da yapımcı Osman Sınav, bu eleştirilerden nasibini almıştı. 64. bölümüyle 2019 yılının Kasım ayında izleyicilerine veda eden Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra Osman Sınav bu sefer Gel Dese Aşk isimli yapımla atv ekranında yine izleyicilerin karşısında…

Yıllar önce yazdığı bir hikayenin senaryolaştırılması sonucunda ortaya çıkan Gel Dese Aşk dizisi için 2018 yılından itibaren hazırlıklara başlayan Sınav, şimdilerde yine sosyal medyanın gündeminde. Gel Dese Aşk dizisinde 40’lı yaşlarda evli ve çocuk sahibi Murat karakterinin, 20 yıllık eşi Yasemin’i aldatıp kızının arkadaşı Bahar ile yasak aşk yaşaması konusu işleniyor… Dizi daha fragmanlarından bu yana eleştiri üstüne eleştiri almakta.

Sen Anlat Karadeniz'de başlayan tepki dalgası Gel Dese Aşk'ı yıpratıyor! 8

atv’de ilk 3 bölümü yayınlanan Gel Dese Aşk iyi reytinglerde elde ediyor.Yani eleştiren çok olsa da izleyenler de çok. Eleştiri yapan sosyal medya kullanıcılarının birçoğunun dizinin geneli ve karakterlerin durumu hakkındaki detayları bilmesi de yapımı takip ettiklerini de ortaya koymakta.

Ancak Osman Sınav’a Sen Anlat Karadeniz’in ikinci sezonundan bu yana yoğun bir tepki dalgası var.Bu dalga hiç dinmedi.Gel Dese Aşk’a da bu tepki dalgasının sirayet ettiği görülüyor. Örneğin Yasak Elma dizisinde de birçok aldatma ve entrika varken, şimdi bu yapım sosyal medyada göklere çıkartılıyor. Ancak Gel Dese Aşk’a tepkiler de hiç dinmiyor.

Sen Anlat Karadeniz'de başlayan tepki dalgası Gel Dese Aşk'ı yıpratıyor! 9

Sen Anlat Karadeniz takipçilerinin ilk sezonu ile efsane olun yapımın ikinci sezonda bambaşka bir noktaya gelmesinde suçu yapımcı Osman Sınav’a atmaları, Sınav’ın sosyal medyada diziye yönelik eleştirilere kulak tıkaması ve SAK Fandomu eleştiren tavırları sonrasında sosyal medyada tepki dalgası hiç dinmedi.

Gel Dese Aşk dizisi her ne kadar aile bağlılığına olumsuz etki yapan bir konuya sahip olsa da geçmişti de hatta şu anda da ekranda benzer yapımlar yer aldı ve ileride de yer almaya devam edecek.

Gel Dese Aşk’a gösterilen tepkilerin altında biraz da Sen Anlat Karadeniz hıncı yatıyor gibi bir durum var.