Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın bir fotoğrafa sığdırdığı mesajlar!

Hazal Kaya’nın bir fotoğrafa sığdırdığı mesajlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, 2019 yılının Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdi. Sosyal paylaşım sitelerinde verdiği mesajlarla son dönemde dikkat çeken oyuncu, hayatı sorgulayan ifadeleriyle akıllarda yer edindi.

Hazal Kaya, eşi Ali Atay’a olan sevgisini ve hayranlığını da her fırsatta dile getirmekten çekinmiyor. Oğlu Fikret Ali’yi en iyi şekilde büyütmek ve yetiştirmek amacıyla birçok kitap okuyan ve uzmanlardan da destek alan Hazal Kaya, bilinçli bir anne olarak da farkını sergiliyor.

2Benden Ne Olur” isimli filmin başrolüne seçilen ve çok mutlu olan oyuncu, yakında setlere yeniden dönecek. Hazal Kaya, ayrıca bu yapımda Onur Tuna, Cem Belevi, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci gibi isimlerle birlikte rol alacak olmanın mutluluğunu da yaşıyor.

Hazal Kaya özellikle Nur Fettahoğlu ile abla – kardeş rolünü uzun süredir beklediğini ve çok mutlu olduğunu da sosyal medyadan duyurmuştu. Selin Şekerci’nin de kadroya katılması ile çok sevinen oyuncu, çok iyi bir filmin geldiğini de duyurmuştu.

 

Hazal Kaya'nın bir fotoğrafa sığdırdığı mesajlar! 8

Hazal Kaya’nın bir başka mesajı daha var… Oyuncu, instagram hesabından paylaştığı aşağıdaki fotoğrafı ile de dikkat çekti… Her şeyden önce doğallığın önemini ifade eden oyuncu, yüzünün en doğal halini saklamadan paylaştı. Çilleri ile dikkat çeken oyuncunun verdiği bir diğer mesaj ise parmağındaki yüzüğüydü…

Oyuncu bu fotoğrafıyla hayatından ne kadar memnun olduğunu, evine, ailesine, eşine ne kadar bağlı olduğunu da anlatıyordu.

Hazal Kaya'nın bir fotoğrafa sığdırdığı mesajlar! 9