Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gaye Turgut Evin, ne kadar şanslı olduğunu her haliyle hatırlatıyor!

Gaye Turgut Evin, ne kadar şanslı olduğunu her haliyle hatırlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinin başrol oyuncularından olan Gaye Turgut Evin, Çiğdem Ülgen karakteri ile bir süredir ekranda yer alıyor. Oyuncu, dizinin 5. sezon çekimlerinin başlamasını bekliyor… Çekimlerin ne zaman başlayacağı konusunda henüz net bir bilgi de gelmedi. Ancak dizinin 5. sezonuyla devam edeceğini Berk Oktay açıklamıştı.

Gaye Turgut Evin, dizinin henüz gündemde olmadığı şu günleri tatilde değerlendiriyor. Beni Affet dizisinde tanıştığı Deniz Evin ile 2013 yılında hayatını birleştiren ünlü oyuncu, mutluluğu ve hayat arkadaşını da buldu.

Her paylaşımında pozitif mesajlar veren oyuncu, eşi Deniz Evin’e olan bağlılığını ve büyük aşkını da her fırsatta dile getiriyor.

Tatil fotoğrafını yayınlayan Gaye Turgut Evin’e takipçilerinden “Ne kadar da şanslısın” yorumları geliyor. Deniz Evin’in çektiği fotoğrafı yayınlayan oyuncu, “Mavi ve yeşilin buluştuğu yerde gülümseten bir güneş,umut taşıyan dalgalar, şükürümü bulutlara ileten bir rüzgar ve çok aşkla ruhumun Deniz Evin’in gözünden ben” ifadesini mesaj olarak yazdı.

Tatiline Akyaka’da devam eden ünlü oyuncu, yemyeşil ormanın içinde, sisli dağlar ve masal gibi anlar yaşadığını ifade etti. Gaye Turgut Evin, “Bol oksijen ve hafif rüzgar işte huzur işte tatil” notuyla da ne kadar şanslı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Gaye Turgut Evin, ne kadar şanslı olduğunu her haliyle hatırlatıyor! 7