Ana sayfa Sosyal Medya Hatice Şendil beyazlar içinde, Yasemin Allen bornozlu pozuyla beğeni topladı

Hatice Şendil beyazlar içinde, Yasemin Allen bornozlu pozuyla beğeni topladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla göz dolduran ünlü oyuncular, son hallerini de, yaşadıklarını da takipçileri ile paylaşıyor. Hatice Şendil ve Yasemin Allen de son fotoğrafları ile dikkatleri çekti.

Yeni dönemde Nizamı Alem dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapacak olan Hatice Şendil, şu sıralarda çok mutlu. Hem özel yaşamı mutluluk içinde devam ediyor hem de ünlü oyuncu yıllardır ara verdiği oyunculuğa geri dönüyor… “Güzel bir gün” notuyla beyazlar içindeki fit halini paylaşan Hatice Şendil, güzelliği ile hayranlarını bir kez daha mest etti.

Hatice Şendil beyazlar içinde, Yasemin Allen bornozlu pozuyla beğeni topladı 8

İyi Günde Kötü Günde isimli yeni bir diziye başlayan Yasemin Allen, yeni dönemde izleyicilerle Star TV’de buluşacak. Elçin Sangu ve Dolunay Soysert ile romantik komedi dizisinde birlikte rol alan oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da göz dolduruyor.

Bornozlu fotoğrafıyla göz dolduran oyuncu, “Neler oluyordu orada acaba?” notuyla da paylaşımda bulundu. Takipçilerinin binlerce beğenide bulunması ve iltifatları da dikkat çekti.

Hatice Şendil beyazlar içinde, Yasemin Allen bornozlu pozuyla beğeni topladı 9