Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın Bizim Hikaye dizisine veda mesajında çok özel detaylar var!

Hazal Kaya’nın Bizim Hikaye dizisine veda mesajında çok özel detaylar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazatesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterine hayat veriyordu. 70. bölümüyle birlikte dizi 23 Mayıs Perşembe akşamı final yaparak veda etti.

Hazal Kaya, diziye veda mesajını instagram’dan yayınladı. Hayatının en zor dönemlerini de en büyüt mutluluklarına da bu dönemde şahit olduğunu belirten Hazal Kaya, çok şey öğrendiğini ve kendini geliştirdiğini ifade etti.

İşte Hazal Kaya’nın Bizim Hikaye dizisine veda mesajı:

Hiç de beceremem vedalaşmayı ama…70 bölümün sonuna geldik.Tam iki sezon sizlerle olma şansına sahip olduğumuza hala inanamıyorum.Parçası olmaktan gurur duydum Bizim Hikaye’nin.Sayesinde aynı sahneyi paylaştığıma inanamadığım büyük ustalarla çalıştım.Kendilerinden çok şey öğrendiğim,yeteneklerine ve güçlerine her gün daha çok hayran olduğum yaşları küçük,kalpleri kocaman oyuncu arkadaşlarım oldu.Haytımın en zor dönemlerine de en büyük mutluluklarına da şahit oldu bu iş.Benim için hep çok özel olacak.İyi ki aldığımız tepkileri hiç umursamadan,korkmadan,sevgiyle ve bütün gücümüzle en iyi bildiğimiz şeyi yapmışız.Hoşçakal Bizim Hikaye! Sayende öğrendiğim her şey için teşekkür ederim…

Hazal Kaya'nın Bizim Hikaye dizisine veda mesajında çok özel detaylar var! 7