Ana sayfa Foto Galeri Hazal Kaya’nın Bizim Hikaye’nin setinden sürpriz selamı kime gitti?

Hazal Kaya’nın Bizim Hikaye’nin setinden sürpriz selamı kime gitti?

tarafından zk zk

Hazal Kaya'nın Bizim Hikaye'nin setinden sürpriz selamı kime gitti? 7

Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin yalnızca Türkiye’de izlendiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Dünyanın bir ucunda, diziyle ilgili öyle bir ses yükseliyor ki herkes şaşıp kalıyor! Sitemizin yazarlarından Ece Er, Hazal Kaya’nın Bizim Hikaye dizisinin setinden yolladığı selamı ve diziye olan ilgiyi kaleme aldı. İşte o yazı:

Televizyongazetesi/Analiz-Ece Er

Hazal Kaya’a Setten Latin Amerika’ya Selam Yolladı

Günlerdir, haftalardır bu anı yazıyorum. Bakıyorum da köşelerinde oturan bazı bilirkişiler bu büyük organizasyonu yazmıyorlar. Tabi gözler kör, kulaklar sağır… Belki haberleri yoktur, ben haber vereyim istedim.

15-17 Kasım tarihlerinde Meksika’nın Cancun şehrinde MİPCANCUN adı altında dizi, film ve eğlence fuarı yapılıyor. Bu fuarın açılışı 14/ 11 tarihini gösteriyordu. Açılış için Calinos Entertainment(1) iki dizi ile fuara katılımda bulundu. Açılış dizisi ise Bizim Hikaye dizisi idi. Geceye Hazal Kaya’nın setten konuşması ile start verildi.
Bu fuarda Kadın ve Bizim Hikaye dizilerinin Latin Amerika televizyonlarına tanıtılacağı haberini vermek isterim. Fuarın açılış konuşmasını Calinos Entertainment temsilcisi Anghelo Taylor yaptıktan sonra Bizim Hikaye dizisi izlendi. Hazal Kaya bu açılışa sette çekilmiş açılış konuşması ile katıldı. Anghelo Taylor Cannes’da yapılan fuarda da Kadın ve Bizim Hikaye dizilerinin dağıtımcısı olan Calinos Entertainment adına bu dizilerin yanındaydı.
Türkiye’de Hazal Kaya haberi bulmak için bir hayli uğraşmanız gerekiyor. Fakat kimse kusura bakmasın Latin Amerika ülkelerinde Hazal Kaya “Büyük Star” unvanını kazanmış bir oyuncu. Bu yüzdendir ki bir açılış konuşması da setten Hazal Kaya yaptı.