Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın kapak olan sözüne, Pınar Altuğ da destek verdi!

Hazal Kaya’nın kapak olan sözüne, Pınar Altuğ da destek verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Doğum öncesi alınan kiloları vermekte sıkıntı yaşayan kadınlar, bebeklerini emzirebilmek için, yani sütlerinin kaçmaması için diyet gibi programlar uygulamaktan kaçınır. Ayrıca yemeklerini de aksatmadan yiyerek kilo sorununu düşünmeden bebeklerine daha uzun süre anne sütü sunmak ister. Ancak bu durum ünlü isimler konu olunca kilo meselesi olarak sosyal medyada ve çeşitli yayın organlarında haberleştiriliyor.

Empati yapmadan sunulan bu içeriklere son dönemde büyük tepkiler de geliyor. İlk olarak Fahriye Evcen’in doğum kilolarını verememesi nedeniyle yapılan eleştirilere büyük tepki gelmişti.Şimdilerde ise benzer bir durum ile Hazal Kaya karşı karşıya…

Bebeği Fikret Ali’nin doğumundan sonra kilolu haliyle görüntülenen Hazal Kaya, kendisine bu konuyla ilgili soru sorulması üzerine de “Hiç öyle bir derdim yok. Çocuğum sağlıklı olsun yeter” diyerek kestirip attı.

İşte bu kapak gibi söze Pınar Altuğ da instagram hesabından yaptığı paylaşım ile destek verdi. Altuğ, “Artık insanların kilolarına karışmasanız mı acaba? Hele ki yeni doğum yapmış bir anneye” notunu düştü.

Hazal Kaya'nın kapak olan sözüne, Pınar Altuğ da destek verdi! 7