Ana sayfa Sosyal Medya Acun Ilıcalı’dan sonra Seda Sayan’dan da Doğduğun Ev Kaderindir’e destek!

Acun Ilıcalı’dan sonra Seda Sayan’dan da Doğduğun Ev Kaderindir’e destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 en tepeden an aşağıya kadar tüm kişi, ekran yüzü ve kanal çalışanları ile birlikte Doğduğun Ev Kaderindir’e destek veriyor.

Dizinin tanıtımları sıklıkla ekranda ve sosyal medyada yayınlanırken, özel çalışmalar da birbirini takip ediyor. Acun Ilıcalı, Demet Özdemir ve hikayenin uyarlandığı Camdaki Kız romanının yazarı Gülseren Buğdaycıoğlu,dün akşam tv8 ekranında Eser Yenenler Show özel bölümünde bir araya geldi.

Acun Ilıcalı'dan sonra Seda Sayan'dan da Doğduğun Ev Kaderindir'e destek! 8

Programa İbrahim Çelikkol sinema filmi setinde olması nedeniyle katılamadı. Demet Özdemir, dizisini ve karakterini anlattı. Acun Ilıcalı,hikayelerle programı renklendirdi ve diziye de büyük destek verdi.

Gülseren Buğdaycıoğlu ise dizi hayranlarına arka planda kalan bazı detaylar sunarak, yeni bölümler öncesi diziye daha fazla hakim olabilecekleri bilgileri verdi.

tv8’in ekran yüzü ve O Ses Türkiye’nin jüri üyesi Seda Sayan da desteğini sergiledi. Demet Özdemir’in instagram hesabında yayınladığı dizinin 2. bölüm fragmanına not bırakan Sayan, “Harika bir dizi bayıldım” notunu ekledi.

Acun Ilıcalı'dan sonra Seda Sayan'dan da Doğduğun Ev Kaderindir'e destek! 9

Demet Özdemir, “Çok mutlu oldum çok” yanıtını verirken, hayranları da Seda Sayan’a desteği için teşekkür etti.

Doğduğun Ev Kaderindir’in 2. yeni bölümü 15 Ocak Çarşamba günü izleyicilerle tv8 ekranında buluşacak. İşte Özdemir’in yayınladığı yeni bölüm fragmanı: