Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya’nın pandemi sayesinde başrolünde yer aldığı Benden Ne Olur hikayesi ile şaşırtacak!

Hazal Kaya’nın pandemi sayesinde başrolünde yer aldığı Benden Ne Olur hikayesi ile şaşırtacak!

tarafından ker_def

Hazal Kaya hayranlarının heyecanla beklediği tarih 29 Temmuz… Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın hamilelik sonrasında oğlu Ali’nin bakımını üstlenmesi nedeniyle bir süre setlere ara vermesinin ardından dönüş yaptığı proje Benden Ne Olur isimli sinema filmi olmuştu. Pandemi döneminde çekimleri yapılan daha sonra bazı sahneleri için de oyuncuların yeniden sete çıkmak durumunda kaldığı Benden Ne Olur isimli sinema filminin yayın tarihi duyuruldu.

Hazal Kaya’nın başrolünde yer almayı çok istediği ama hamile kaldığı sürece denk gelen film projesi, pandemi sonucunda ertelenmiş ve oyuncu da çok arzu ettiği bu projenin başrolünde yer almayı bu şekilde elde etmişti.

Hazal Kaya'nın pandemi sayesinde başrolünde yer aldığı Benden Ne Olur hikayesi ile şaşırtacak! 8

14 Haziran’da Türkiye’de yayınlara başlayan Disney Plus’ın duyurusu sonucunda Benden Ne Olur filminin bu platformda 29 Temmuz’da izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı. Aslı T. Kızmaz’ın çok satan aynı isimli kitabından uyarlanan Benden Ne Olur isimli sinema filmi, 21. yüzyılın modern kadınının eğlenceli maceralarını konu alıyor.

‘Benden Ne Olur’ filminin yönetmenliğini Murat Şenöy yaptı. Yapımını Medyapım, Ay Yapım ve CJ ENM’ın gerçekleştirdiği filmin başrolünde Hazal Kaya yer alırken, kadroda kendisine Onur Tuna, Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Elçin Afacan, Cem Belevi ve Tarık Pabuçcuoğlu gibi deneyimli ve başarılı oyuncular eşlik ediyor.

Hazal Kaya'nın pandemi sayesinde başrolünde yer aldığı Benden Ne Olur hikayesi ile şaşırtacak! 9

İzleyen herkesin, özellikle de kadınların kendi hayatlarından kesitler bulacağı film, bir kadının hayat yolunda kendini bulma hikayesini konu alıyor.

‘Benden Ne Olur’ 28 yaşına gelmiş fakat beklenen düzenli hayatı olduramamış Sertab’ın savrulan hayatında tutunmaya karar vermesiyle başlayan maceralarına izleyenleri ortak ediyor.

21. yüzyılın modern kadınının gözünden eğlenceli bir dille beyazperdeye taşınan film, sinemalardan sonra 29 Temmuz’da ilk defa ve sadece Disney Plus’ta yerini alacak.