Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim hayranları isyan ediyor, yeni karar ortalığı karıştıracak!

Kardeşlerim hayranları isyan ediyor, yeni karar ortalığı karıştıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşan Kardeşleri dizisinde 25. bölüm çok önemli olayların yaşanacağı fragmanlarda yer aldı… Asiye ve Doruk karakterlerinin durumunu merak eden birçok izleyici var. Ayrıca Akif’in yaptıklarının ortaya çıkmasını ve ceza almasını isteyenler de çoğalıyor… Ayrıca Doruk, babası Akif’e karşı çok önemli bir karar alıyor.

Kardeşlerim dizisinin 22 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak olan 25. bölümünden yayınlanan fragmanlara yapılan yorumlarda Celil Nalçakan’ın canlandırdığı Akif karakterine yönelik tepkiler öne çıkıyor. Birçok dizi hayranı artık bu karakterden ve yaptıklarından bıktıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Bir dizi hayranı, “Şu Akif’in yaptığı tüm kötülüklerin bedelini ödediğini görmek istiyorum” diye yorumda bulundu. Suzan ve Nebahat’in iş birliği yapması ve Akif karşısında adımlar atılması izleyicilerin umutlarını artırdı. Bu iki kadın karakterinin Akif’tin tüm kötülüklerini ortaya çıkarmasını isteyen Kardeşlerim hayranları yeni bölümü büyük bir heyecan ile bekliyor.

Kardeşlerim hayranları isyan ediyor, yeni karar ortalığı karıştıracak! 7

Akif’in iki kadına karşı zafer kazanacağını düşünenler de var. Kardeşlerim dizisinin hikayesi bir hayli sert ilerlemeye devam ediyor. Asiye ve Doruk arasında yaşanan ayrılık da izleyicilerin canını sıkıyor.

Yine heyecanlı anların yaşanacağı dizinin 25. bölümünde; Akif’in son bombasıyla iyice öfkelenen Doruk, babasına karşı radikal bir karar alır.

Eren ailesi ellerinden gelen desteği ona verirken, Akif’in baskısı da Doruk’un peşini bırakmaz.

Ömer işe gittiği sırada karşısına çıkan havalı sürprizden çok etkilenir ve gelecek için umutlanır.

Nebahat’ın yaptığı acımasız plan, Suzan’la yüzleşmesine sebep olur.

Orhan’ın cephesinde ise sevindirici gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Şengül’le beraber çekilişe katılan Ömer’i bir sürpriz beklemektedir.