Ana sayfa Kadın Haberleri Hazal Türesan’ın hayatını baştan aşağıya değiştiren şey!

Hazal Türesan’ın hayatını baştan aşağıya değiştiren şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Beliz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hazal Türesan, youtube’da Özge Özder’in kanalına konuk oldu. Oyuncu normal hayatında çok titiz birisi olduğunu ve temizlik yapmadan da duramadığını anlattı.

Türesan, ancak bu titizlik durumunun artık değiştiğine vurgu yaparak bunun sebebinin ise sahiplendiği köpeği Zoi olduğunu belirtti. Hayatında önemli değişimin köpek sahiplendikten sonra yaşandığını, ayrıca bunun da gerekli bir şey olduğunu fark ettiğini söyledi.

Türesan, “Zoi ile birlikte şunları öğrendim, insanlar çocuklarına bilmem ne yapacağım da seninle sonra ilgileneceğim vardı ya eskiden…Hep bir dakika vardı. Zoi bana şunu öğretti, hiçbir şeyi ertelemeyeceksin. O kadar tatlı ki, onu seviyorum başka bir şey yapamam.Tüyü mü dökülmüş, yapamam yarın yaparım, yeter ki onunla birlikte olayım. İşedi mi, olsun diyorum” diye konuştu.

Türesan, instagram hesabından da köpeği Zoi ile paylaşım yapmıştı.Oyuncunun bu kararı almasında Özge Özder’in de önemli bir etkisinin olduğu ortaya çıktı.

Hazal Türesan'ın hayatını baştan aşağıya değiştiren şey! 7

Herkese yetebilecek kadar sevgisinin olduğundan bahseden oyuncu, köpeği sahiplendikten sonra bunun karşılıksız bir sevgi olduğunu, farklı bir şey olduğunu anladığını belirtti.

İşte o sohbet programı: