Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Türesan’ın Yalancı dizisinden başka bir projesi daha var!

Hazal Türesan’ın Yalancı dizisinden başka bir projesi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon süren Mucize Doktor dizisinde Beliz karakterine hayat veren Hazal Türesan, yer aldığı projelere önemli katkılar yapan bir oyuncu… Bu sezon Show TV’nin Yalancı dizisiyle anlaşan oyuncu, yoğun bir temponun içine girdi.

Yasemin Aytekin isimli karakteri canlandıran Hazal Türesan, bu rol için saçlarını sarıya boyattı. Daha önce kızıl saçları ile dikkat çeken oyuncu başarılı performansı ile yeni dizisinde de hayranlarını memnun etti.

Hazal Türesan ayrıca tiyatro oyunlarına devam etme kararlılığı da sürdürüyor. Oyuncu hem dizi setinde yer alıyor hem de tiyatro yaparak yeteneklerini sahnede sergiliyor. Hazal Türesan’ın yeni oyunu da izleyicilerle buluştu.

Hazal Türesan'ın Yalancı dizisinden başka bir projesi daha var! 7

Naz Göktan ve Selin Zafertepe ile birlikte aynı sahneyi paylaşan oyuncu Küvetteki Gelinler isimli oyunda yer alıyor. Erdal Beşikçioğlu’nun oyunun yönetmenliğini yaptığını da hatırlatalım.

Etkileyici bir hikkaye ile sahnelere dönüş yapan Hazal Türesan, bu sezon hem dizi hem de tiyatro olmak üzere yoğun bir tempoda işlerine devam edecek.

Kadına yönelik şiddet konusunun ele alındığı oyun hakkında konuşan Hazal Türesan, “Şiddeti şiddetle anlatmıyoruz. Bu seçim çok önemliydi” ifadesini kullandı.