Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Türesan’ın yeni imajı ve yeni diziyle büyük değişimi!

Hazal Türesan’ın yeni imajı ve yeni diziyle büyük değişimi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Beliz karakteri ve kızıl saçları ile akıllara yerleşen Hazal Türesan, ayrıca geçen sezon Yalancı isimli Show TV dizisinin de başrolünde yer almıştı. Hazal Türesan, kıvırcık sarı saçları ile yepyeni bir imaj ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Artık Baba dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu, ekibe yeni katılan 7 isimden birisi. Levent Ülgen, Ali İl gibi tecrübeli isimlerin yanında Hazal Türesan’ın da dizinin ekibine katılması çok önemli bir değişimin işareti olarak algılanıyor. Senarist Gökhan Horzum’un yenilediği hikayede Hazal Türesan’ı Begüm isimli karakterde izleyeceksiniz.

Bugüne kadar farklı yapımlarda bambaşka karakterleri canlandıran oyuncu, yeni dönemde Show TV’de farklı bir imaj ve karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Hazal Türesan’ın hikayede bağlantılı olacağı karakter Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı İlhan olacak. Birbirlerini çok eskiden bu yana tanıyan Begüm ile İlhan ilişkisinin detayları, Özge Yağız’ın canlandırdığı Büşra’yı fazlasıyla ilgilendirecek gibi gözüküyor.

Hazal Türesan'ın yeni imajı ve yeni diziyle büyük değişimi! 7

Baba dizisinde bir aşk üçgeni mi kurulacak henüz net olarak bilinmese bile Hazal Türesan’ın hikayenin merkezindeki bir karakter ile izleyicilerin karşısına geçecek olması önemli bir detay olarak gözüküyor.

Buse Meral, Ezgi Dinçer, Volkan Kıran ve Elif Verit gibi isimlerin de yeni sezonda yer alacağı Baba dizisi, 20 Eylül Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Böylelikle de ikinci sezon için reyting yarışı yeniden başlayacak. Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer’in canlandırdıkları Kadir ile Emin karakterleri ise büyük savrulmalar yaşayacak.

Emin’in hafızasını kaybettiği sahnelerde eminiz Haluk Bilginer yine oyunculuk dersi verecektir.