Ana sayfa Sinema Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’in sıcacık aşk hikayesi Gönül Netflix’te!

Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’in sıcacık aşk hikayesi Gönül Netflix’te!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Zeytin Ağacı’ndan sonra yeni bir Türk yapımı daha Netflix’te yayına girdi. Dün itibariyle yayınlanan Gönül isimli filmde Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil izleyicileri büyülü bir dünyaya götürüyor.

Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’in başrollerinde yer aldığı Gönül isimli film Netflix’te izleyiciyle buluştu. Vizyona girer girmez izleyicilerin seyrettiği Gönül ile ilgili ilk tepkiler oldukça olumlu oldu.

Sıra dışı bir aşk hikayesini anlatan ve BKM Film’den Necati Akpınar ve Faruk Özterten’in yapımcılığında çekilen Gönül isimli filmde hikaye bir köyde geçiyor. Bu köyde insanlar müzik yoluyla birbirleriyle iletişim kuruyorlar.

Masalsı bir hikayeye sahip Gönül filminde bir yasak aşk anlatılıyor. Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı Piroz karakteri evlenmek üzere olan bir kıza aşık oluyor. Kız da ona gönlünü kaptırıyor. Birbirine aşık olan çift düğünden önce birlikte olunca işler bambaşka bir şekilde gelişiyor.

Gönül’de, Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü ile birlikte Bülent Emin Yarar, Ali Seçkiner, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya, Güneş Nefes Özdemir, Haydar Köyel ve Yıldırım Şimşek de rol almakta. Filmin yönetmenliğinin yanı sıra hikayeyi de yazan ve senaristliğini yapan Soner Caner’in imzasını taşıyan Gönül filmi, geçtiğimiz yaz Antalya’da çekilmişti.