Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül müjdeyi sosyal medyadan verdi; Gecenin Ucunda dizisi sete çıktı!

Neslihan Atagül müjdeyi sosyal medyadan verdi; Gecenin Ucunda dizisi sete çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın da ortak yapımcı olarak yer aldığı Star TV için çekilen Gecenin Ucunda dizisi sete çıktı. Yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olarak adı geçen Gecenin Ucunda, özellikle de Neslihan Atagül hayranlarının merakla bekledikleri bir yapım.

Ünlü oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yeni dizisi için çekimlere başladığını duyurdu. Yönetmenliğini Barış Erçetin üstlendiği, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür’a ait Gecenin Ucunda’nın oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül’e başrolde eşi Kadir Doğulu eşlik ediyor.

Neslihan Atagül müjdeyi sosyal medyadan verdi; Gecenin Ucunda dizisi sete çıktı! 7

Dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise şöyle;  Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal ve Oya Ünal.

Neslihan Atagül müjdeyi sosyal medyadan verdi; Gecenin Ucunda dizisi sete çıktı! 40

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan dizide, izleyici  mücadele içinde bir aşk hikayesine tanık olacak.  Yeni sezonda Star TV ekranında seyirci ile buluşmaya hazırlanan Gecenin Ucunda, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

Tam 8 yıl önce Fatih Harbiye dizisinde partner olan ve o diziyle başlayan aşkları evlilikle devam eden Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, aradan geçen yılların ardından ekrana yeniden partner olarak dönecekler. Sadece bu yönüyle bile Gecenin Ucunda dizisi heyecanı arttırmakta.