Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazar Ergüçlü’nün Demet Özdemir ve Dilan Çiçek Deniz övgüsü!

Hazar Ergüçlü’nün Demet Özdemir ve Dilan Çiçek Deniz övgüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanan Alev Alev dizisinde Çiçek karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, sosyal medyada çok konuşuluyor. Oyuncunun yangın sonrası düştüğü hal fragmanlara yansımış ve herkesi korkutmuştu.

Alev Alev dizisinin 12 Kasım Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümünde de Çiçek karakterinin derin acısını tüm arkadaşları yüreklerinde, izleyiciler de ekran başında hissedecek. O sahneler özellikle bekleniyor. Arkadaşları ile akşam buluşmasından sonra kameralar tarafından yakalanan Hazar Ergüçlü, dizinin çok iyi gittiğini söyledi.

Hazar Ergüçlü'nün Demet Özdemir ve Dilan Çiçek Deniz övgüsü! 7

Oyuncu, “Çok mutluyuz, çok güzel başladık. Umarım öyle gider” dedi. Dilan Çiçek Deniz ve Demet Özdemir’i çok sevdiğini belirten oyuncu, onlarla birlikte rol aldığı için de çok mutlu olduğunu söyledi.

“Çok mutluyum yani” diyen Hazar Ergüçlü, özel hayatında da her şeyin çok iyi gittiğini ifade etti. Yaş farkının hatırlatılması üzerine “Abi hala mı” diye tepki gösteren oyuncu, yine de soruları dinledi ve kendi doğrularını üzerine basa basa anlattı.

Hazar Ergüçlü, “Onur ile olan birlikteliğimden çok mutluyum” dedi. Ailesinin de bu konuda hiçbir tepkisinin olmadığını ifade eden Hazar Ergüçlü, KKTC’deki ailesi ile ancak telefon ile görüşebildiğini belirtti.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz…