Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisi setinin en komik ismi ortaya çıktı!

Hekimoğlu dizisi setinin en komik ismi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında Salı akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinde Damla Colbay, Zeynep karakterine hayat veriyor. Dizinin farklı konsepti izleyicilerin bir hayli ilgisini çekmekte. Zeynep karakterindeki başarısı ile takdir gören Damla Colbay, şimdilerde sette çalışma olmadığı için karantina günlerini evinde dinlenerek geçiriyor.

Ünlü oyuncu, Elele dergisinin aracılığı ile hayranlarından gelen soruları instagram’da yanıtladı. Colbay, ne olursa olsun yanından asla ayırmayacağı şeyin telefonu olduğunu belirtti.

Hekimoğlu dizisi setinin en komik ismi ortaya çıktı! 11

Ünlü oyuncu, en çok sevdiği yemek olarak Humus Fatte Muhammara’yı gösterdi. Evde bol bol kitap okuyarak vakit geçiren oyuncu, Paulo Coelho’nun Işığın Savaşçısının El Kitabı’nı takipçilerine önerdi.

Annesi ve babasına olan hasretini de anlatan oyuncu, karantina bitince ilk olarak onlara sarılmak istiyor.

Hekimoğlu dizisi setinin en komik ismi ortaya çıktı! 12

Kitap okumanın yanı sıra evde filmde izlediğini belirten Damla Colbay, Hekimoğlu dizi setinde en komik bulduğu kişinin ise Kaan Yıldırım olduğunu söyledi.

Hekimoğlu dizisi setinin en komik ismi ortaya çıktı! 13

Vanilyalı parfümlerin kokusunu çok seven oyuncu, bir adaya düşse yanına alacağı 3 şeyin; diş fırçası, dudak nemlendiricisi ve Haruki Murakami’nin baş yaptı olan 1Q84 isimli kitabı olduğunu söyledi.

Hekimoğlu dizisi setinin en komik ismi ortaya çıktı! 14

Koronavirüs salgını bitince gideceği ülkenin Japonya’nın Tokyo şehri olduğunu anlatan oyuncu,dünya ile ilgili değiştirebileceği bir şey olsa ne yapacağı sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Şu süreçte virüsü anında yok ederdim.”

Hekimoğlu dizisi setinin en komik ismi ortaya çıktı! 15