Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisinde Emre karakterinin neden ortada olmadığı belli oldu!

Hekimoğlu dizisinde Emre karakterinin neden ortada olmadığı belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son dönemde koronavirüs yüzünden birçok dizi setinde sıkıntılar yaşanıyor. Aynı şekilde bazı dizilerin başrol isimleri de koronaya yakalanınca çekimler duruyor ve bölümler erteleniyor. Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinde de benzer bir durum var.

Hekimoğlu, 13 Nisan Salı akşamı 45. yeni bölümü ile ekranda yerini alacak. dizinin yeni bölümünden yayınlanan fragmanlarda Emre karakterini göremeyenler soruyor, “Emre nerede?”… İşte bu sorunun yanıtı ünlü oyuncunun mesajı ile anlaşıldı.

50. bölüm itibari ile final yapacağı açıklanan Hekimoğlu dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran Aytaç Şaşmaz, koronavirüsü yakalanan isimler arasına katıldı.

Birçok ünlü oynucu gibi Şaşmaz da karantina sürecini dinlenerek geçirdi. Oyuncu, hayranlarının soruları üzerine sağlık durumu hakkında twitter hesabından açıklama yaptı.

Şaşmaz, “Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. Çok şükür iyiyim. Karantinamın 9. günündeyim. Yarın her şey geçecek. Sayıların bu kadar çok arttığı bu günlerde lütfen maske takıp, önlemlerinizi almayı unutmayın.”

Koronavirüs nedeniyle bir süre çekimlere katılamayan oyuncu, bir iki gün içinde yeniden sete dönmesi bekleniyor.

Hekimoğlu dizisinde Emre karakterinin neden ortada olmadığı belli oldu! 7