Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde haydi çık çıkabilirsen işin içinden!

Hekimoğlu dizisinde haydi çık çıkabilirsen işin içinden!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Hekimoğlu dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde tıbbi tanıtım temsilcileri yani mümessiller ile ilgili dizide yer alan bir sahne, bu meslek grubunda büyük tepki ile karşılanmıştı. Sosyal medyaya da yayılan bu eleştiriler sonrasında ne Kanal D cephesinden ne de Hekimoğlu dizisinden bir açıklama gelmemişti.

Ancak bu meslek grubu çalışanları onurlarının kırıldığını düşünüyor ve özür bekliyorlar. Bakalım dizide herhangi bir şekilde bir özür dilenecek mi? Konunun Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne de taşınmış olması nedeniyle hassasiyeti de arttı. Hekimoğlu dizisinin 9. yeni bölümü 25 Şubat Salı akşamı yayınlanacak. Dizinin 9. bölümünden 2 fragman paylaşıldı, videodan izleyebilirsiniz.

Emre ve babasının duygusal buluşması yeni bölüme damgasını vuracak. Emre’nin uzun zamandır arasının bozuk olduğu babası hastaneye oğlunu görmeye gelir. Babasına karşı öfke duyan Emre şaşkına döner. İlişkileri konusunda kabullenemediği pek çok şey vardır. İlk etapta tüm bunları kabullenemese de babası bir şekilde Emre’nin gönlünü kazanır.

Hekimoğlu ise küçük bir çocukta görülen şarbon vakasını çözmeye çalışır! Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!