Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde heyecan yükselten ayrılık!

Hekimoğlu dizisinde heyecan yükselten ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisi çok beğenildi. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay dizinin başrollerinde yer alıyor. Geçen hafta Güven Kıraç’ın katılmasıyla renklenen yapıma bir de Belçim Bilgin geliyor…

Hekimoğlu dizisine Vahap karakteri ile katılan Güven Kıraç, diziye bir heyecan kattı. Hastanenin yönetim kurulu başkanı olan Vahap bey, Ateş Hekimoğlu’ndan 3 asistandan birisini kovmasını istiyor. Yani bir asistan hastaneden ayrılmak zorunda. Peki bu kim olacak?

Hekimoğlu 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Herkesin aklındaki soru Hekimoğlu, kimi kovacak?

Departmanda işler karışır. Hekimoğlu’ndan 3 asistanından birisini kovması istenmektedir. Hekimoğlu bu zor karar üstünde düşünürken Zeynep, Emre ve Memoli arasında da işler kızışır.

Birlik olmaya karar verseler de Vahap tarafından kendilerine gelen teklifler her birinin kafasını karıştırır. Bu sırada Hekimoğlu kararını vermiştir. Hekimoğlu kimi seçecek? Hekimoğlu yeni bölümüyle 17 Mart Salı 20.00’da Kanal D’de!