Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde o baston sezon boyu kalacak ise yandık!

Hekimoğlu dizisinde o baston sezon boyu kalacak ise yandık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Hekimoğlu dizisinin dönüşü izleyicileri çok mutlu etti. Salı akşamları farklı bir yapım arayanlar için Hekimoğlu dizisi adeta bir nimet. Dizideki her sahneye de izleyicilerin ilgisi büyük.

Hekimoğlu dizisinin sağlık çalışanlarının covid-19 nedeniyle yaşamlarını yitirmelerini ve verdikleri mücadeleyi ortaya koyması anlamlıydı… “Başkalarının hayatları uğruna, kendi hayatlarını kaybeden tüm sağlık çalışanlarını saygı ile anıyoruz” şeklinde ekrana yansıyan cümle Hekimoğlu dizisi ile verilen çok anlamlı bir mesajdı…

Ancak dizide izleyicileri rahatsız eden bir başka detay var ki, sezon boyuncu o baston dizide yer alırsa bazı izleyiciler bu durumdan çok kötü etkilenebilir. En yaygın fobilerden birisi yılan fobisi… Hekimoğlu dizisindeki yılanlı baston ise kimi izleyicilerin şimdiden kabusu oldu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu baston meselesini kendi bakış açısından köşesinde değerlendirdi.

“Baston hep kalacak mı?” sorusunu yönelten Sina Koloğlu, şu mesajı ile dikkat çekti:

“Eşimin yılanla arası iyi değil. Yaşamının büyük bölümü toprakta geçti. Tütüne kalktı gün ağarırken, türküler dinledi tarla günlerinde. Çayı gördü, ağılın üzerindeydi evleri. Öyle de olsa görünce belgesel kanalında, anında çeviriyoruz. Hekimoğlu baston almış, yılan başlı dolaşıyor yeni sezonda. Ben tekrarını izlemeye başladım onu söyleyeyim. Baston hep kalacak mı?”

Hekimoğlu dizisinde o baston sezon boyu kalacak ise yandık! 7