Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in üzerine titrediği artık ikinci bir dizisi daha var!

Demet Özdemir’in üzerine titrediği artık ikinci bir dizisi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’den kardeş dizi Kırmızı Oda’ya jest üstüne jest! Doğduğun Ev Kaderindir ismil dizide İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolde yer alan Demet Özdemir, tv8 ekranında dram dizisiyle yer alıyor. Ünlü oyuncu, başarılı performansı ile hem ülkemizde hem de yurt dışında son dönemin en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde dram yapımlarından da başarıyla rol alabileceğini kanıtlayan ünlü oyuncuyu şu sıralarda çok mutlu eden bir gelişme var. TV8’in yeni sezon için ekrana sürdüğü Kırmızı Oda dizisi başladı. Demet Özdemir de kardeş dizinin gelişinden son derece memnun.

Demet Özdemir'in üzerine titrediği artık ikinci bir dizisi daha var! 8

Ünlü oyuncu hem instagram hem de twitter hesapları aracılığı ile Kırmızı Oda dizisine jest üstüne jest yaptı. Oyuncu, yaptığı farklı paylaşımlarla hem yeni dizinin hem de tv8’in reklamını yaptı.

Sergilediği bu yaklaşım ile takipçilerinin kalbini bir kez daha kazanan ünlü oyuncu, tv8 adına da önemli bir reklam çalışması gerçekleştirdi.

Özdemir ayrıca, Kırmızı Oda dizisinde şiddete karşı verilen mesajı da instagram hesabından yayınlayarak sosyal bir duruş sergiledi.

Demet Özdemir'in üzerine titrediği artık ikinci bir dizisi daha var! 9