Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinin Belçim Bilgin için çok özel bir anlamı var!

Hekimoğlu dizisinin Belçim Bilgin için çok özel bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinin yeni ünlü isim Belçim Bilgin olmuştu. 2 hafta içinde çekimlere katılacağını belirten Bilgin, yeni katılan Güven Kıraç’tan sonra Kanal D’nin dizisine büyük katkı sağlayacak. En son Behzat Ç. dizisinde kısa bir rolde yer alan ve dizinin 2. sezonunun çekilmemesi nedeniyle kendini ortada kalmış hisseden Belçim Bilgin, Hekimoğlu dizisiyle ilgili soruları yanıtladı.

Bilgin, “Çok sevdiğim arkadaşlarımla çalışacağım. Çok beğendiğim oyuncularla da çalışacağım.Yapım şirketi de bizim Hatırla Sevgili’den yönetmenimiz Ümmü Burhan’ın da yapımcı olarak içinde olduğu bir iş olduğu için, benim için özel ve heyecanlı olacak gibi hissediyorum” açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncunun başrolünde yer aldığı Hatırla Sevgili dizisi 2006-2007 ve 2008 yıllarında toplam 3 sezon olarak yayınlanmış ve yönetmenliğini de Ümmü Burhan yapmıştı. Yeniden eski yönetmeni ile bu sefer yapımcı kimliği ile buluşan Belçim Bilgin, bu nedenle de kendisi için özel bir proje olduğuna vurgu yaptı.

Hekimoğlu dizisinde canlandıracağı karakterinin sürpriz olmasını istediği için detay vermeyen oyuncu, Hekimoğlu’nu neden kabul ettiği sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Yapım olarak biraz daha farklı bir dokusu olduğunu düşünüyorum. Biraz arka arkaya aynı motifli işler izledik. Biraz böyle hastane,başka bir şey. Seyircide de verilen emeğin karşılığını aldığını da gördüm. Oyuncu kadrosu,senaryo, çekimler güzel geldiği için, güzel bir ‘merhaba’ olacak benim için.”

Televizyonda olmayı çok özlediğini belirten oyuncunun röportajını videodan izleyebilirsiniz.