Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinin yapımcısından bir iddialı proje daha geliyor!

Hekimoğlu dizisinin yapımcısından bir iddialı proje daha geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranda biri bitip biri başlayan dizi sirkülasyonu sürüyor. Kimi diziler yollarına aldıkları reytinglerin verdiği güçle devam ederken, kimileri ise düşük reytingler karşısında final korkusu yaşatıyor. İzleyicinin en büyük eğlencesi haline gelen diziler, kanalların da izlenme oranlarını yükselten en önemli yapımlar. Hal böyle olunca da ne izleyici ne de kanallar vazgeçemiyor.

Bazı kanallar, haftanın her gününü dizi ile doldurmayı başarırken, bazıları da iddialı başlayan ama kısa sürede aldıkları reyting düşüklüğü nedeniyle biten dizilerin yerine başka diziler getirmenin telaşına düşüyor.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında Türkiye’ye de sıçrayan Covid 19 salgını nedeniyle uzunca bir süre dizi-sinema-reklam gibi sektörler durma noktasına gelmişti. Bir kaç ay sonra yavaş yavaş tedbirlerle başladı çekimler ama dizi sektöründe uzun süreli bir durma nedeniyle büyük kayıplar da yaşandı.

Hem kanallar gelirlerinden oldu, hem de sektörde çalışan kamera arkası teknik ekip ve oyuncular uzun süre beklemek zorunda kaldılar. Yaz aylarında yaşanan kıpırdanmadan sonra Eylül sezonunda ise hummalı çalışmalar yeniden başladı.

Yeni dizilerle ilgili haberler de sezon başından beri devam ediyor. Pek çok proje ile ilgili bilgiler gelmekte. Son olarak Camtavanlar isimli bir dizi projesi ile ilgili gelişmeler medyaya yansıdı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre bir süredir çalışmaları süren diziyle ilgili olarak yönetmen konusunda bir anlaşmaya varılmış.

Camtavanlar dizisinin yapımcılığını, Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu’nun da yapımcısı olan OJO Pictures üstlenecek. Dizinin Show TV için çekileceği belirtiliyor.

Yazlık bir dizi olarak hazırlanan Camtavanlar’ın senaryosunu Meriç Acemi yazıyor. Yönetmenliğini ise Fehmi Öztürk’ün yapacağı öğrenildi. Öztürk, Yasak Elma dizisinin de yönetmenliğini yapmıştı.