Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu’nda o yumruk görenleri şoke etti!

Hekimoğlu’nda o yumruk görenleri şoke etti!

tarafından ker_def

Kanal D’de salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu 30. Bölümü ile 22 Aralık akşamı izleyicilerle buluşacak. Heyecanlı bir bölüm geliyor. Son haftalarda reytinglerini yükseltmeye başlayan dizi gelecek adına umut vermişti. Yeni bölümde yükseliş trendinin devam edip etmeyeceği önemli bir veri olacak.

Hekimoğlu’nun 30. bölüm 3. Fragmanı yayında! Hekimoğlu, kendisine yapılan ameliyat sonrası çıldırıyor! Hekimoğlu, ameliyat sırasında kendisine verilen bir madde yüzünden çılgına dönüyor! önce İpek ile, sonra da can arkadaşı Orhan’la sert bir tartışmanın içine giriyor. Hızını alamayan Ateş, Orhan’ı yumruklayarak öfkesini dışarı çıkartıyor.

Diğer taraftan zor bir hastalık genç doktorlarımızı çaresiz bırakıyor. Ateş Hekimoğlu, dilinin renginin pancar kırmızısına dönen hastasına uygulayacağı tedavileri hasta yatağında ekibine uygulatmaya çalışıyor.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı Hekimoğlu gümbür gümbür yeni ve heyecanlı bir bölümle daha izleyicisini heyecanlandıracak.

Ateş’in Orhan’a yumruk attığı sahne ise herkesi şoke edecek. İşte yeni fragman: