Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baraj dizisinde bir karakter var ki, gerçekler ortaya çıkınca çok şaşıracaksınız!

Baraj dizisinde bir karakter var ki, gerçekler ortaya çıkınca çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV’nin Salı akşamları reytinglerini yükselterek, hikayesindeki değişimin hakkını vermeye başlayan dizisi Baraj, yeni bölümleriyle adeta bir heyecan dalgası yaşatıyor. Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman ve Sumru Yavrucuk’un başrolünde yer aldığı diziye en son Bahar karakteri ile Gizem Karaca da katıldı. Hikaye ise büyük bir değişime uğradı ve yeni bölümlerde neler olacağı merak ediliyor. Fox TV’de Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programı Baraj dizisinin setini ziyaret etti.

Zerrin karakterine hayat veren Sumru Yavrucuk, ekibin sorularını yanıtladı. Karakterini anlatan usta oyuncu, şöyle konuştu: “Zerrin Demir Lady gibi bir kadın. Israrcı, inatçı, hafif otoriter. Aslında bu Zerrin’in görünen yüzü. Görünmeyen yüzü bir aşk yaşamış ve tam bulduğu sandığı ilişkide büyük bir hüsrana uğramış. Belki ileriki bölümlerde ona ait şeyler buluruz, ipuçları. O hüsran ile birlikte Nehir’i de korumaya almış. Sürekli onu bu konularda uyaran bir kadın.”

Zerrin’in Nehir’i korumak adına sert bir duruş sergilediğini ve hep de haklı çıktığını söyleyen Yavrucuk, “Zerrin’in yaşadığı şeyler ve Nehir’in henüz yaşayacakları birlikte çatıştığı zaman bu ayrılıklar çok doğal hale geliyor. Fakat Nehir hatalarının sonunda Zerrin’in haklı olduğunu görüyor. Zerrin biraz sert, üslubu, anlatış tarzı itici gelebilir ama sonuçta doğruları söyleyen bir kadın” dedi.

Baraj dizisinde bir karakter var ki, gerçekler ortaya çıkınca çok şaşıracaksınız! 7

Hikayede 5 yıllık bir zaman atlaması yaşandı. Nazım, Bahar’ın sayesinde 25 yıl ceza almasına rağmen 5 yılda çıktı. Bahar ve Nazım arasında da gerçek bir aşk başladı. Ancak Nazım’ın bir de intikam planı var. Zerrin de bu planlar arasında yer alıyor. Peki Zerrin’e ne olacak?

Sumru Yavrucuk, bu soru sorulunca “İnanın sizin kadar bilmiyorum. Kesinlikle bilmiyorum. Çok şaşırdım, umarım çok güzel bir dönüşü olur, bu zaman atlamasının” diye konuştu.

Spoiler verecek avantaja sahip olmadığını anlatan Yavrucuk, sezgilerinin seyircilerle birlikte gittiğini anlattı. Usta oyuncu sette çekimlerin çok iyi gittiğini ve herkesin uyum içinde çalıştığını söyledi. Oyuncu, sette huzur olduğunu ve mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.