Ana sayfa Dizi Fragmanları Hikaye heyecanlı olunca Fox TV dizisi reytingleri zıplatmasını bildi!

Hikaye heyecanlı olunca Fox TV dizisi reytingleri zıplatmasını bildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinde büyük savaşın kimin arasında geçeceği netleşti… Salı akşamlarının heyecan fırtınası olan Baraj’ın hikayesinin izleyicileri fazlasıyla cezbetmeye başlaması reytinglerinin de yükselmesini sağladı. Artık şov zamanı der gibi, dizinin her bölümü akıcı bir şekilde ilerliyor.

Nazım’ı hapse gönderenlerden birisi de Hakan… Şimdi ise Nazım her şeyin hesabını sormak adına 5 yıl sonra ortaya çıktı. Hem de Nazım, Hakan’ın kız kardeşi Bahar’ın da kalbini çaldı. Nazım ve Hakan arasındaki savaş ilerleyen bölümlerde çok yakıcı olacak.

Bunu nereden mi biliyoruz. Baraj dizisinin 19. bölüm 2. fragmanında Nazım ve Hakan arasında çok ağır konuşmalar var. İkisi de birbirini üstü kapalı şekilde tehdit ediyor…

Hakan, kardeşini Nazım’a kaptırmamak için her yolu deneyecek. Nazım ise, Nehir’e bir adım daha yaklaşacak ve intikam planlarını devreye alacak. Bahar ve Nazım’ın aşkı bu intikam oyunlarından nasıl etkilenecek bu da merak konusu.

Hakan karakterini Koray Şahinbaş başarıyla canlandırıyor. Dizinin yeni çekim merkezi de bu karakter olacak gibi duruyor. Zira, Hakan’ın intikam konusunda bir sınırının olmaması olayların daha da büyümesine neden olacak gibi…

İşte Baraj dizisinin 22 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 19. yeni bölümünden 2. fragman: