Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu’nun yapımcısından iki sürpriz dizi geliyor! Birisi Show TV için yazlık bir dizi

Hekimoğlu’nun yapımcısından iki sürpriz dizi geliyor! Birisi Show TV için yazlık bir dizi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon sonuna doğru ilerlerken yeni dizilerle ilgili bilgiler de gelmeye devam ediyor. Kanalların dizi rekabetinde final haberleri ile birlikte yeni dizi heyecanları birbirine karışıyor adeta. Ekrandaki hızlı değişimle birlikte yaz sezonu başlamadan yazlık projelerle ilgili bilgiler de kulislere düşüyor.

Show TV’nin Arıza dizisinin final yapacağı haberi henüz yeni gündeme gelmişken, kanalın bir başka projesi ise yeni ortaya çıktı.

Yaz sezonu yaklaşırken iddialı bir projenin hazırlıklarının sürdüğü öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Show TV için Camtavanlar isimli bir projenin hazırlığına başlandı.

Kısa bir süre önce projenin ismi medyada yer almıştı. Yazlık olarak hazırlanan dizinin yapımcılığını, Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisinin de yapımcısı olan OJO Pictures yapacak.

OJO Pictures, henüz yeni bir yapım firması ama aslında sektörün iki deneyimli isminin ortaklığında kurulan bir şirket. Bugüne kadar pek çok iddialı projeye imza atan iki yapımcı Ömer Özgüner ve Kerem Çatay’ın kurduğu OJO Pictures, önümüzdeki günlerde Camtavanlar ile birlikte bir başka projenin de hazırlığına başlıyor.

Camtavanlar isimli yazlık proje ile ilgili olarak Kubilay Aka’nın ismi geçiyor. Halen Çukur dizisinde oynayan Aka, final yapacak dizisinin ardından yazın da Camtavanlar dizisinde oynayacak.

Hekimoğlu'nun yapımcısından iki sürpriz dizi geliyor! Birisi Show TV için yazlık bir dizi 7

Bu arada OJO Pictures’ın hazırlığını sürdürdüğü bir diğer dizi ise My Mister isimli bir Kore dizisinin uyarlaması. Henüz dizinin oyuncuları ve kanal belli değil. Ancak OJO Pictures’ın ismini ve projelerini önümüzdeki günlerde daha çok duyacağımızın da bir işareti şimdiden verilmekte…