Ana sayfa Yabancı Dizi Hep biz mi uyarlama yapacağız? Kara Para Aşk’ın uyarlaması rekor kırdı!

Hep biz mi uyarlama yapacağız? Kara Para Aşk’ın uyarlaması rekor kırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son günlerde Tuba Büyüküstün’ün Kara Para Aşk dizisiyle ilgili instagram hesabından yaptığı paylaşımlar, 2014- 2015 sezonunda final yapan diziyi yeniden hatırlatmıştı.

Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün’ü buluşturan dizi yurt dışında o kadar büyük ilgi gördü ki, en çok satışı yapılan Türk dizilerinden birisi olmayı başardı. Toplam 2 sezon ekranda kalan ve 54 bölüm çekilen Kara Para Aşk’tan bir ilginç haber daha var…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin Meksika Uyarlamasının çekildiğini ve çok başarılı sonuçlar aldığını köşe yazısında belirtti. Koloğlu’nun yazısındaki detaylar şöyle:

“Biz, ‘yabancı dizilerin uyarlamalarını’ çekmeyi seviyoruz. Millet de bizim yerli dizilerin uyarlamalarını çekmeye başladı. Sonuncusu ‘Kara Para Aşk’… ‘Imperio de Mentiras’ (Yalanlar İmparatorluğu) adıyla çekildi ve Meksika Televisa kanalında yayınlanmaya başladı.

Angelique Boyer ve Andre Palacio başrollerde. 14 Eylül’de ilk bölümü yayınlandı. ‘Prime-Time’ kuşağında yüzde 16 izlenme oranı karşılığı 2.8 milyon kişi izledi. Dizi, gün birincisi oldu.”