Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hep sosyal medya mı ayar verecek! Bu sefer Acun Ilıcalı, sosyal medyaya ayar verdi!

Hep sosyal medya mı ayar verecek! Bu sefer Acun Ilıcalı, sosyal medyaya ayar verdi!

tarafından ker_def

Hep sosyal medya mı ayar verecek! Bu sefer Acun Ilıcalı, sosyal medyaya ayar verdi! 7

Survivor Ekstra programına canlı yayında konuk olan Acun Ilıcalı Türkiye’de sosyal medyada kendisi hakkında yazılanlara adeta ateş püskürdü. Sosyal medya için ‘Ülkemizin kanayan yarası’ yorumunda bulunan Ilıcalı ‘ Bir gün illuminatici yapıyorlar diğer gün silah kaçakçısı. Ben ihracat yapıyorum. Hevesim kaçsa ne olacak? Gider yurt dışında da yaşarım’ dedi. Ilıcalı, programda, Survivor ve dünyada çok sayıda ülkede çekmeye hazırlandığı Exathlon yarışmaları hakkında ise ilginç bilgiler verdi.

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu tv8 ve tv8,5 kanallarında ortak yayınlanan Survivor Ekstra programına eşi Şeyma Subaşı ile birlikte konuk oldu. Survivor Ekstra’nın konuğu olan Acun Ilıcalı, sosyal medya ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Bir internet sitesinde hakkında çıkan “Kara para aklamak suçuyla ilgili ABD’li yetkililer hakkında soruşturma başlattı!” iddialarına da yanıt veren Ilıcalı, sosyal medyayı da sert sözlerle eleştirdi. Türkiye’de sosyal medya kullanımının dünyada örneği olmadığını söyleyen Ilıcalı, ‘Yunanistan’da bile insanlar benimle fotoğraf çektirmek istiyor ama ülkemde karalanıyorum’ dedi. İşte Acun Ilıcalı’nın o açıklamaları: