Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin perde arkasında neler olmuş neler!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin perde arkasında neler olmuş neler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için Eser Yenenler Show programında özel bir bölüm yapıldı.Dizinin uyarlandığı Candaki Kız isimli romanın yazarı Gülseren Buğdaycıoğlu ile başrol oyuncusu Demet Özdemir ve tv8’in patronu Acun Ilıcalı programda yer aldı.

Stüdyoda izleyicilerin de bulunduğu özel yayında diğer başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol, sinema filmi de çektiği için sette olması gerektiğinden katılamadı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin senaryosundan çok etkilendiğini anlatan Demet Özdemir, sonrasında Acun Ilıcalı’yı arıyor ve ardından da olaylar hızlı bir şekilde gelişiyor.

Özdemir, “Aslında herkesin eli değdi. Senaryo bana geldiğinde, okuduğumda beni hikayeye ısıtan Gülseren hanım oldu.İnsanları örnek olacak düşündürecek bir durumu çıkartması beni çok etkiledi.Oyuncu hissetmese okuduğu şeyde kendini göremese gerçekten altında kalkamaz. Çok yorucu bir süreçte çalışıyoruz çünkü” diye konuştu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin perde arkasında neler olmuş neler! 7

Oyuncunun çok sevdiği bir karakteri canlandırmasının önemli olduğunu, içselleştirdiği zaman da karakter için daha fazla ne yapabileceğini düşündüğünü anlatan Demet Özdemir, “Gerçekten heyecanlandığım işlerin peşinden koştum. Birçok senaryo geldi, okurken… Doğduğun Ev Kaderindir’i okuduğumda tamamen zamanı olduğunu düşündüm” diye konuştu.

Acun Ilıcalı da projeden tesadüfen haberi olduğunu belirtti. Ilıcalı, Demet Özdemir’in kendisini aradığını ve tv8 için düşünülen dizinin senaryosundan çok etkilendiğini söylediğini aktardı.

Ilıcalı, “Ben de Aslı Çini’yi aradım, sordum. Gülseren hocamı da zaten tanıyordum ve Camdaki Kız romanını da okumuştum. Her şey denk geldi,ben de yürüyün dedim” şeklinde konuştu.