Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver – Murat Boz ayrılığı için Acun Ilıcalı’nın şifre gibi sözünü fav’a at bekle!

Aslı Enver – Murat Boz ayrılığı için Acun Ilıcalı’nın şifre gibi sözünü fav’a at bekle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Acun Ilıcalı’nın Aslı Enver – Murat Boz yorumu kafa karıştırdı! Aslı Enver ile Murat Boz çiftinin evlilik arzusu gerçekleşmediği için Aslı Enver tarafından bitirildiği iddiaları magazin basınında yer almakta.

Çiftin ayrıldığı doğru ama sebebi hakkında sadece iddialar var. Şimdi filmi biraz geriye saralım ve 2018 yılının yaz aylarına dönelim.

Aslı Enver ile Murat Boz, 2,5 yıllık aşklarının ardından Nisan 2018’de ayrılmıştı. Murat Boz, birkaç ay sonra barışmak için çeşitli girişimler yaptığı ortaya çıkmış, Acun Ilıcalı’da Temmuz 2018’de yaptığı açıklamada “Bence barışırlar” diyerek ikilinin kaldıkları yerden devam edeceklerini iddia etmişti.

Tam da Ilıcalı’nın dediği gibi olduğu ve çift Kasım 2018’de yeniden aşklarına kaldıkları noktadan devam etmişti.

Şimdi bugüne gelelim… Aslı Enver’in geçen yıl evlenme sözüyle barıştığı Murat Boz’un evliliğe yanaşmadığı için yeniden ilişkiyi bitirdiği iddia ediliyor.

Yine Acun Ilıcalı sahneye çıktı ve yine ikili hakkında dikkat çeken bir söz söyledi.

Aslı Enver - Murat Boz ayrılığı için Acun Ilıcalı'nın şifre gibi sözünü fav'a at bekle! 7

Acun Ilıcalı, “Ben hayatta kimsenin küs kalmasını istemem. Herhalde şimdiye kadar 150 kişiyi barıştırmış olduğum vardır, ama ilişki olarak düşünmeyin. Barıştırmak için elimden geleni yaparım. Onlarla ilgili durum şu; çok güzel bir ikili. Bir ilişkiyi zorladılar, denediler. İki iyi insan anlaşamayabilir. Olabiliyor işte böyle şeyler. Ayrılınca ‘Allah cezasını versin’ deyip iki ay sonra pişman olabilirsin” diye konuştu.

Dikkat ediniz “2 ay sonra pişman olabilirsin” diyen Acun Ilıcalı acaba bu ifadeyi özellikle bir mesaj olarak mı söyledi? Yani bu söz iki ünlü isimden birisine yönelik mi söylendi?

2018 yılında “Bence barışırlar” ifadesiyle gidişatı anlatan Acun Ilıcalı, tam 1 yıl sonra çift hakkında “2 ay sonra pişman olabilirsin” çıkışı yaptı.

Acaba Acun Ilıcalı’nın bildiği, bizim bilmediğimiz başka şeyler mi var?