Ana sayfa Dizi Haberleri Her dizinin harcı değil! Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Olmaz gururu!

Her dizinin harcı değil! Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Olmaz gururu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin beğeniyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6. sezonuyla ekrana gelecek. Ekip henüz toplanmadı, çalışmalar başlamadı. Hızır Çakırbeyli olarak izlediğimiz Oktay Kaynarca, önümüzdeki hafta çekimleri başlayacaklarını duyurdu.

Bu önemli gelişmenin yanı sıra dizinin ekibi Turkuvaz Medya Merkezi’nin yeni binasında yapılan tanıtım çekimleri renkli görüntülere sahne oldu. atv’de yayınlanan Dizi TV programında bu renkli çekimlerden bazı görüntülere yer verildi. Günlerce süren bu çekimler sırasında geniş bir ekip yer aldı ve titizlikle bir tanıtım filmi yapıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin önemli isimleri de bu tanıtım çekimlerinde yer aldı.

Oktay Kaynarca, 5 sezondur ekranda yer alan ve 6. sezona başlayacak olan diziden dolayı mutlu ve gururlu olduklarını anlattı. Oyuncu, “Öyle herkesin harcı değil 6 sezon aynı tempo ile ve aynı izlenme oranı ile aynı ilgi ile seyrediliyor olmak. Gerçekten çok önemli bir başarı. Hatta dünya çapında bir başarı” diye konuştu.

Ünlü oyuncu daha önceki röportajında da koronavirüs önlemlerinin geçtiğimiz aylarda olduğu gibi yoğun şekilde alınarak sete çıkacaklarını ve bir sorun yaşamayacaklarını düşündüğünü söylemişti.

Oktay Kaynarca’nın geçtiğimiz sezon pandemi nedeniyle erken sezon finali yaptıkları için üzgün olduğunu ve devam etmeleri gerektiğini belirttiğini de yeniden hatırlatalım.