Ana sayfa Dizi Fragmanları Her Yerde Sen 12. Bölüm 2. fragmanında Selin intihar mı ediyor?

Her Yerde Sen 12. Bölüm 2. fragmanında Selin intihar mı ediyor?

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Her Yerde Sen dizisinin 12. yeni bölümünü 6 Eylül Cuma akşamı izleyebilirsiniz. Demir ve Selin’in hikayesinde tatsız gelişmeler izleyicileri bekliyor. Albüke Pusat ve Furkan Andıç’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 12. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

12.bölüm fragmanında Selin, Demir’e aşık olduğunu arkadaşlarına itiraf ediyor. Ancak Demir,Selin’e çok sert davranıyor. Selin, “Benim olanı alıp gidiyorum Alara” diyerek resti çekiyor. Demir’in kendisine yakınlaşmaya çalışan Alara’ya “Anlaşma bitti hesap kapandı, gitsen iyi olur” sözleri ise çok anlamlıydı.Selin, intihara mı kalkıştı? Demir ile banyodaki halleri izleyicileri üzecek.

Dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen 11. bölümünde neler olmuştu?

Demir’le Selin aşkın yolunu bulmuşken çok geçmeden ilk sınavları ile karşılaşırlar. Şirketteki aşk yasağı Demir’i prensipleri ve duyguları arasında bir seçim yapmaya zorlar. Demir karar vermeye çalışırken, Selin ilişkilerinin geleceği konusunda umutla endişe arasında gidip gelmektedir. Alara ise Demir’i Selin’den uzaklaştırmak için son bir hamle yapar ve planladığı küçük oyunla bilmeden daha büyük çarkları harekete geçirir.

Her Yerde Sen yeni bölümüyle Cuma 20.00’de FOX’ta!

Oyuncular:
Demir: Furkan Andıç
Selin: Aybüke Pusat
Burak: Ali Yağcı
İbrahim: Ali Gözüşirin
Merve: Deniz Işın
Bora: Ali Barkın