Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada Nazlı Çelik ile Nur Fettahoğlu dayanışması!

Sosyal medyada Nazlı Çelik ile Nur Fettahoğlu dayanışması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star Ana Haber Bülteni sunucusu Nazlı Çelik ile yine Star TV’de 2. sezonunda artık Salı akşamları ekranlara gelecek olan Kardeş Çocukları dizisinin Umay Karay’ı Nur Fettahoğlu’nun sosyal medya mesajlaşması dikkat çekti.

Geçtiğimiz sezonun iddialı dizilerinden Kardeş Çocukları, heyecan dolu yeni bölümleriyle 17 Eylül Salı gününden itibaren Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Umay Karay’ı başarılı şekilde canlandıran Nur Fettahoğlu, instagram hesabından fotoğrafını paylaştı.

Sosyal medyada Nazlı Çelik ile Nur Fettahoğlu dayanışması! 8

Oyuncunun fotoğrafına yorum bölümünden kalp emojisi ve nazar boncuğu emojisi bırakan Nazlı Çelik dikkatleri çekti. Fettahoğlu da aynı şekilde kalp emojisi ile yanıt verdi.

İki ünlü kadının sosyal medyadaki bu dayanışması dikkatleri çekti.

Sosyal medyada Nazlı Çelik ile Nur Fettahoğlu dayanışması! 9

Star TV ekranında bu sezon Star Ana Haber sunucusu Nazlı Çelik, hafta içi kendi yayınından sonraki dizilere pas atarak reytingin devam etmesini sağlamaya çalışacak.İki güçlü kadının bu şekilde sosyal medyada karşılıklı etkileşimde bulunması da hayranları tarafından beğeni ile karşılandı.

Nazlı Çelik de 9 Eylül itibari ile yeni sezonla ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor. Salı akşamları Nazlı Çelik, Kardeş Çocukları dizisine pas atacak.

Star Haber’in yeni sezon tanıtım fragmanı da yayınlandı. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir. Fettahoğlu, 2019 yılında Kardeş Çocukları dizisinde Umay Karay olarak ekranlara geri döndü.