Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai 5 Nisan Cuma 4. bölüm fragmanı izle! Azize’yi de vur Reyhan!

Hercai 5 Nisan Cuma 4. bölüm fragmanı izle! Azize’yi de vur Reyhan!

tarafından ker_def

Hercai dizisinin 4. yeni bölümü 5 Nisan Cuma akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Yeni dizinin ilk 3 bölümü büyük beğeni toplamıştı. Hatta 3. bölümü reytinglerde Arka Sokaklar’ın bile önüne geçerek total grubunda ilk sıradaki yerini aldı. Hercai dizisinin 3. bölümü AB grubunda ise Fox Ana Haber bülteninin ardından ikinci sırada yer aldı.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolünde oynadıkları dizinin yeni bölümünde de heyecan yüksek olacak..Hercai dizisinin 4. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merak edilmekte… 4. bölümden ilk fragman yayınlandı.

Fragmanı yorumlayan izleyiciler “Ciğerimizi söktünüz” notunu paylaştı. “Nasıl da hiç acımadan tak diye vurdun kız Reyhan” yorumu da dikkat çekti. Bir başka izleyici ise “Reyhan hazır elini kana bulamışken Azize’yi de alnından vur lütfen” diyerek espri yaptı. Videodan 4. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

3. bölümde neler yaşandı?

Miran sevgisine ettiği ihanete karşılık intikamına sarılırken yangını duyar duymaz büyük bir şok yaşıyor ve Reyyan’ı kurtarmaya gidiyor.

Gönül, Miran’ın onu istememesi ile büyük bir şok yaşarken Sultan kızına, babası tarafından öldürülen kardeşini anlatıyor. Anne-kız birbirlerine söz veriyorlar. Reyyan ise eve döndüğünde dedesinin suçlaması ile karşılaşıyor ve Gül’ün başına gelenleri de orada öğreniyor.

Hercai son bölümde; Reyyan, gözlerini hiç bilmediği bir yerde açıyor. Reyyan’ın gelinliği ile kapıya konduğu haberi çarşıda konuşulmaya başlanıyor. Azat ve annesi Yaren’in her şeyi önden bildiğini öğreniyor. Gönül’ün yıllardır beklediği an geliyor ama işler hiç de tahmin ettiği gibi gitmiyor. Azize’ye hesap soran Gönül, annesinin geçmişi ile ilgili hiç bilmediği şeyler öğreniyor. Ve annesinin intikamını almak için o da bir yemin ediyor. Bu sırada Miran, Reyyan’ın olduğu kulübede yangın çıktığını öğreniyor. Bu sırada Reyyan da evine dönüyor. Bu dönüş onun için ölümden beter oluyor.

Miran, Reyyan’ın evde olduğunu ve ailesinin ona eziyet ettiğini duyuyor. Reyyan eve doğru ilerliyor ama Azat ile Hazar’ı görüyor. Reyyan babasına suçu olmadığını söylüyor. Hazar, babasına Miran’ı bulup Reyyan’a yaşattıklarını ödeteceğini söylüyor. Miran onları dinlerken, dedesi namussuzluğun cezasının ölüm olduğunu haykırıyor. Miran Reyyan’ı kurtarmak istese de yapamıyor. Handan, Reyyan’ı evlendireceklerini söylüyor. Dedesi Reyyan’a bir gün vakit veriyor. Azat sevdiği kıza merhametle bakarken artık Reyyan için hüküm veriliyor.